Wetenschap

‘Extreme zonnestorm oorzaak volksopstand Londen’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het magnetische veld van de Aarde dreunt nog na van de enorme X7-klasse zonnevlam, die een zeer grote plasmawolk richting de Aarde afvuurde.

Volgens sommige onderzoekers zijn de massale opstanden in Londen en andere Britse steden in de tweede week van augustus het gevolg van de enorme plasma-ontlading die 5 augustus jongstleden de Aarde raakte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Terwijl iedereen wijst naar blunderende politici, criminelen, boze jongeren, incompetentie bij de Londense politie, Libische geheime agenten of hebberige bankiers, richten bepaalde onderzoekers zich nu tot de Zon.

Schumann-resonanties

Bekend is dat zich op de Zon vaak enorme ontladingen vormen die coronale massa-ejecties (CME’s) worden genoemd. Al drie keer eerder waarschuwde NASA voor zonnestormen die elektriciteitscentrales en stroomverdeelpunten kunnen laten doorbranden. Het noorderlicht was tijdens de zonnestorm van 5 augustus jongstleden tot in Centraal-Europa, waaronder Londen, te zien volgens NASA.

Het aardmagnetisch veld vibreerde nog dagen na: de Schumann-resonanties, met pieken op 7,83 (fundamenteel), 14,3, 20,8, 27,3 en 33,8 Hz worden actiever waardoor meer extreem laagfrequente radiostraling wordt uitgezonden (denk aan enkele trillingen per seconde). Deze frequenties komen overeen met de frequentie van bepaalde typen hersengolven (alfa-, bèta- en thètafrequenties), die qua frequentie ongeveer in hetzelfde bereik liggen.

Volgens sommige wetenschappers kunnen deze geomagnetische stormen mensen beïnvloeden, hun stemming veranderen en door effecten op de stofwisseling van het lichaam het gedrag van mensen veranderen.

Hoe zonnevlammen de mens beïnvloeden

Volgens de Maya’s bevinden we ons nu in een tijd van ‘verandering en conflict’. Deze verandering komt van de ‘buitenkant’ door middel van het weer, natuurlijke fenomenen, zonnevlammen en door de mens ontwikkelde trauma’s. Het conflict komt van de ‘binnenkant’ door middel van persoonlijke uitdagingen, verdriet, verbijstering, depressie en angst. We staan op ‘een grote kruising’. Een tijd om een nieuw pad te kiezen, het onbekende te verkennen, het vinden van onze ware identiteit.

Een recente studie in de New Scientist toont een directe verbinding tussen zonnestormen en ons biologische lichaam. De geleider die zorgt dat geladen deeltjes van de Zon resulteren in menselijke verstoringen is dezelfde die het weer op Aarde stuurt door middel van het aardmagnetisch veld, ook door middel van het magnetische veld van mensen.

De zonnevlammen en de fotonengolven veranderen het weefsel van onze fysieke realiteit. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. We ervaren dit vaak in de vorm van het opwarmen van ons lichaam. Onze lagere emoties bestaan uit energie met een lage frequentie. Deze energie ligt opgeslagen in onze cellen en is ontstaan na ervaringen en trauma’s in het verleden die we niet hebben uitgewerkt waardoor ze onderdeel zijn geworden van ons celgeheugen.

Fotonenenergie is een energie met een veel hogere frequentie die de frequentie van de laag trillende energie omhoog trekt zodat deze zich opnieuw kan kalibreren. We laten deze lagere emoties van verdriet en zorgen los zonder dat we weten waarom.

De fotonenenergie verbindt zich met onze gedachten dus het is zeer belangrijk om te weten wat we willen, in plaats van wat we niet willen. Anders manifesteren we meer van wat we niet willen. Wanneer je je in het proces van verandering of transformatie bevindt zal deze energie erg behulpzaam zijn. Wanneer je echter vastzit in het verleden door angst en woede manifesteer je enkel meer redenen om daar in vast te blijven zitten totdat je klaar bent om het los te laten.

Je hoeft hier helemaal niet bang voor te zijn. Wees je er bewust van waar het mee te maken heeft. Onze systemen worden opnieuw gekalibreerd waardoor we uiteindelijk met een veel hogere frequentie kunnen resoneren.

Zon muteert materie

Laboratoria over de gehele wereld hebben nu bevestigd dat de mate van radioactief verval, eens vastgesteld als een constante, niet meer constant is.

Er komt iets uit de Zon wat op een vreemde en onbekende manier interacteert met de materie op Aarde en het heeft een verbazingwekkend potentieel om de Aarde in haar geheel te veranderen. Lange tijd is de C14-datering gebruikt om het natuurlijke verval van deeltjes te voorspellen. De waarden zijn nooit veranderd in het verleden, maar het bewijs dat de mate van radioactief verval kan worden beïnvloed door de Zon heeft de wetenschap op z’n kop gezet.

Wanneer de mate van verval wordt gemuteerd beïnvloedt dit alle materie op Aarde, inclusief de materie waar het leven uit bestaat. De mutatie kan dusdanig ver gaan dat de onderliggende realiteit van het kwantumuniversum wordt veranderd en daarmee het leven, de natuurkundige wetten en bovenal mogelijk het begrip tijd.

Magnetisch veld waarnemen

De laatste jaren is aangetoond dat de hersenen zwakke elektromagnetische velden opwekken en neuronen zich gelijkrichten. Van onder meer vogels weten we dat ze het aardmagnetisch veld kunnen waarnemen. Uit onderzoek is gebleken dat natuurvolken die een zogeheten geografische taal spreken een fabelachtig oriëntatievermogen hebben.

Zelfs wanneer ze geblinddoekt zijn en rond worden gedraaid, kunnen ze nog het noorden aanwijzen. Ook het empirische bewijs voor psychische effecten van zonneuitbarstingen uit diverse onderzoeken is indrukwekkend.

Bron: Visionair.nl

Aangevuld met:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x