ongebruikte categorie

Eygelshoven 1989 – Zilverkleurige schotel

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: S.
Woonplaats: Eygelshoven

Ik heb in mijn kindheid een ervaring gehad. Wat me is bijgebleven dat hetgeen ik zag een UFO was zoals het bekende schotel object. Het was in 1989, ik was toen 7 jaar. Ik herinner me nog dat het zilverkleurig was en dat het aan de bovenkant lampjes of raampjes had. Het object vloog boven het bosgebied gelegen bij de zwarte koel.

Ik zat op de bank uit het raam te kijken en zag de ufo stil hangen.. ik keer er even na, waarbij ik me realiseerde wat ik zag en mijn moeder ging halen. Toen we terug bij het raam waren was de ufo verdwenen…helaas.

Gelukkig heb ik meer mensen om me heen die mij dit geloven en ook zelf al ervaringen hebben gehad.

Ufo’s komen in vrede. Niet om kwaad te doen. Dat is mijn gevoel.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x