Channelings

Een film die jou leert wie jij werkelijk bent! – Channeling 28-04-2022

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige nieuwe dag. We houden zielsveel van je en we willen dat je begrijpt hoe jij evenveel van jezelf kunt houden.

Jij bent liefde. Dat hebben we je al vaak gezegd, maar we blijven je dit zeggen, omdat je dit moet begrijpen, de diepte ervan moet snappen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Jij bent de IK BEN

Je bent in essentie liefde. Jij bent Source, jij bent God, jij bent alles wat bestaat, jij BENT. Je bent de IK BEN-energie, je bent pure liefde, pure vreugde, je bent eeuwig.

Nu voel je je een klein, machteloos mens. Althans zo voel je je vaak. Je voelt je alsof de hele wereld gek is en je veel te klein en machteloos bent om iets te doen aan alles wat er buiten je gebeurt.

Weet je nog hoe we je de vorige keer vertelden dat je je vergist hebt in wat je denkt te weten? Het spijt ons je opnieuw te moeten vertellen, dat je ook dit keer ongelijk hebt. Je bent geenszins machteloos, je bent geenszins klein, je bent geenszins hulpeloos, en bovenal ben je geenszins sterfelijk.

Jij BENT. Jij bent wat deze wereld gemaakt heeft. Niet jij als mens, wat maar een deel is van wie je werkelijk bent, maar jij als het oneindige spirituele wezen dat je bent, als de IK BEN-energie die zonder begin en zonder einde is, schiep deze ervaring.

Waarom het leven niet altijd een rozenbed is

Jouw wereld is een ervaring. Ze is er voor jou om te ervaren. Je hebt het zo gecreëerd.

rozenbedNu krijgen we vaak de vraag “waarom zijn we hier om te leren wie we werkelijk zijn? Zou het niet veel gemakkelijker zijn om hier te komen terwijl we weten wie we zijn, en alle pijn en lijden te vermijden?”

We begrijpen je vraag, en we kunnen zien waarom je hem stelt. Je denkt dat een volmaakt leven op deze planeet, in perfecte harmonie, de Waarheid kennende van wie je bent vanaf het moment van conceptie en gedurende je hele menselijke leven, een veel beter leven zou zijn, toch?

Nogmaals, FOUT! We hebben geen oordeel over dat je zo denkt, want we hebben nooit een oordeel, en we plagen je hier ook een klein beetje. Want, vraag jezelf eens af: waarom kijk je films? Hoe ziet een goede film eruit? Hoe onderhoudend en plezierig is een film waarin geen schurk, geen tegenslagen, geen problemen, geen angsten, geen negativiteit te overwinnen valt?

Geef je toe dat films allerlei problemen moeten hebben waar de hoofdpersonen tegenaan lopen, om ze plezierig te maken om naar te kijken? Goed, als je niet naar problemen wilt kijken, laten we dan zeggen dat je naar een romantische komedie gaat. Die verhalen hebben geen problemen, toch?

Hoe spanning wordt opgebouwd in films

Nou… dat hebben ze wel. Romantische komedies, elke romantische film, heeft altijd wel één of ander probleem dat opgelost moet worden voor de hoofdpersonen nog lang en gelukkig kunnen gaan leven!

De hele bedoeling van het vertellen van verhalen is dat de hoofdpersonen tegen problemen aanlopen, dan proberen ze de problemen op te lossen, oplossingen te vinden, slim te zijn, dingen te bedenken, nieuwsgierig te zijn, altijd op de uitkijk te staan om te zien waar de problemen vandaan komen en manieren te vinden om zich ertegen te beschermen.

In romantische komedies zijn het (vorige) partners, ouders, kinderen, schoonfamilie enz. die voor problemen zorgen. Ze hebben banen, bazen, er zijn allerlei soorten problemen waar mensen in films tegenaan lopen.

Jurassic park filmWaarom? Voor amusementsdoeleinden! Zodat je naar een film kunt kijken die je op het puntje van je stoel houdt, hopend dat ze toch nog bij elkaar komen, hopend dat de dinosauriërs gevangen worden en niet iedereen in het park opeten, biddend dat James Bond de schurk uitschakelt en de vrede op aarde herstelt… Nou ja, je snapt wel wat we zeggen!

De film van je leven

Nu, terug naar jouw werkelijkheid. Jouw werkelijkheid is een film. En jij bent de hoofdpersoon! Hoe plezierig zou jouw film zijn zonder uitdagingen? Zonder dingen om te overwinnen, op te lossen, te verwerken?

We kennen je beter dan jij jezelf kent, want wij zijn jou, en we weten zeker dat je leven saai zou zijn en op je zenuwen zou werken, als het allemaal volmaakte harmonie, vrede en rust was.

Daarom heb je uitdagingen gecreëerd, grote en kleine geschenken, om jezelf te oefenen en te vermaken, om allerlei verschillende emoties te ervaren, en ermee te spelen, ervan te groeien, en langzaam maar zeker op een punt te komen waar je je begint te herinneren.

Herinneren wie je werkelijk bent. Dat dit hele leven, met alle ervaringen, maar een spel is.

Spelletjes spelen

spelletjesEn we weten dat je dit spel vaak niet leuk vindt, maar er zijn genoeg spelletjes, gezelschapsspelletjes, teamspelletjes, die je ook niet altijd leuk vindt, maar je kijkt er toch naar of speelt ze zelfs, of niet soms?

Je ziel zoekt de ervaringen voor je uit, die jou op de lange duur ten goede komen. En als je dat eenmaal begint in te zien, zul je uiteindelijk eeuwig dankbaar zijn voor elke ervaring!

En je zult ervan houden, en van jouzelf, zowel van je menselijke deel als van je Ziel. Want jij bent Liefde!

We houden van je, we houden van je, we zouden niet méér van je kunnen houden. Wij zijn jij, jij bent ons, we zijn allemaal Eén, alles is Source.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet voor vandaag.

4.8 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

❤💓💕💖💗

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Als we in alles ÈÈN zijn en onbegrensde wezens, de BRON waar van uit creaties ontstaan, is het toch niet te snappen dat we als menselijk wezen, onvoorstelbaar lang op aarde rondlopend, elkaar nog steeds uitmoorden, haten, vernietigen, afgunstig zijn, verrijken ten koste van de ander, misbruik maken van alles wat mogelijk is, hebzuchtig zijn, jaloers enz…
Wanneer houdt dat op en komen we tot de ontdekking dat we zinloos bezig zijn, onze leefomgeving verziekt en vergiftigd hebben, ziektes rondstrooien en technologisch onze ondergang veroorzaken?
Allemaal een film? Dan wel een HELE slechte waarvan de afloop vast geen happy end is.
Ik heb er in ieder geval schoon genoeg van.

ineke
ineke
1 jaar geleden

Mooie metaforen!!!!!

Liefde madeliefje.
Liefde madeliefje.
1 jaar geleden

Lieve allemaal,heel hartelijk bedankt voor deze leerzame woorden,,daar maakt U mij blij mee..Liefde en Licht mag ik U dat sturen.

Back to top button