Channelings

Focus je op DE wereld, of op JOUW wereld? – Channeling 29-03-2022

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze fijne en mooie dag. We zijn zo blij dat we vandaag weer met je kunnen spreken. We weten dat het moeilijke tijden voor je zijn. De manier waarop dingen gaan in de wereld, situaties die je zorgen geven en die mogelijk moeilijkheden veroorzaken in je dagelijkse leven.

Je fysieke zintuigen kunnen niet waarnemen wat er echt gaande is

Maar we verzekeren je dat alles met een reden gebeurt, en dat niets onopgemerkt blijft, en vanuit ons perspectief zelfs niet ongewenst of ongericht is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

We zien en voelen veel weerstand bij mensen, omdat je geneigd bent alleen met je fysieke zintuigen waar te nemen. Maar zoals we al vele malen eerder hebben gezegd, je kunt met je fysieke zintuigen niet waarnemen wat er werkelijk aan de hand is in de wereld.

Raak niet verstrikt

raak niet verstriktDoor zaken die in de wereld gebeuren tot jouw probleem te maken, door er voortdurend over te praten, erover te lezen, het internet af te speuren om er meer over te weten te komen, trek je ze in jouw eigen wereld.

We zeggen niet dat je een struisvogel moet zijn, die elk klein stukje informatie dat binnenkomt probeert te ontwijken, maar raak niet gehecht aan of verstrikt in situaties.

Als je je concentreert op jouw leven en op de dingen die je voor jouw leven wilt, blijf je weg van oordeel en raak je niet verstrikt in een gevoel betrokken te zijn of te raken.

Focus op jouw wereld, in plaats van de buitenwereld

Dit betekent ook dat het beter voor je is om niet eens te spreken over onderwerpen die je nerveus, overstuur, angstig of zelfs boos maken. Blijf weg van die onderwerpen, en concentreer je op de dingen die jij in jouw wereld wilt ervaren.

Jouw wereld is de enige plaats waar je invloed hebt. Als je je richt op de zogenaamde ‘buitenwereld’, richt je je op een wereld waar jouw invloed nihil is. Daar, in de buitenwereld, speel je de rol van het slachtoffer, want er is, gezien vanuit jouw menselijk perspectief, niets wat je kunt doen.

Maar als je in jouw eigen wereld blijft, je concentreert op de dingen waar je van houdt en je verre houdt van alle verhalen die jij of anderen over de buitenwereld hebben, dan ben je in staat om innerlijke vrede te bewaren en je gedachten gericht te houden op de dingen die belangrijk voor je zijn.

Want, of je het nu wilt horen of niet, alle verhalen over wat er ook gaande is in de wereld, zijn niets anders dan dat: verhalen.

Help je de wereld?

stop met je zorgen maken over de wereldBen je op dit moment in Rusland of Oekraïne? Zo niet, wat voor goeds doet het jou, of wie dan ook, als je je focust op de situatie daar? Helpt het de mensen die daar wonen, als jij je ellendig voelt en je er zorgen over maakt? Helpt het jezelf om gefocust te blijven op de dingen waar je van houdt? Als je eerlijk bent, zal je antwoord ‘nee’ zijn.

Hetzelfde geldt voor mensen die ziek zijn, honger hebben, sterven, pijn hebben, lijden… is er íemand, inclusief jezelf, geholpen met jouw bezorgdheid, je slechte humeur of zelfs tranen over andermans situatie? Iemand die ziek is, gaat zich toch niet beter voelen omdat jij huilt of je zorgen maakt?

Wat voor goeds doet het jou persoonlijk om je te concentreren op hoe slecht vaccins zijn, of Amerika, Oekraïne, Rusland of politici of vul maar in wat je maar kunt verzinnen… Hoe kan het gericht zijn op wat jij als ‘slecht’ beschouwt een positieve invloed hebben op jou of je leven? Het echte antwoord is: dat heeft het niet!

Focus op de dingen die je wilt

Door je te richten op wat je niet wilt, zul je alleen maar meer krijgen van de dingen die je niet wilt! Dus, zoals we al eerder hebben gezegd, jouw enige taak is om je te richten op de dingen die je wel wilt in jouw wereld.

Bewustzijn, Source, degene die in jouw fysieke lichaam zit, is in staat om de dingen te creëren waar je je op richt. Het is er niet alleen toe in staat, het zál de dingen creëren waarop je focust!

focus op innerlijke vredeDus blijven we onszelf herhalen, zolang het nodig is voor jou om te begrijpen wat we zeggen: focus je op jouw wereld, focus op wat je wilt, focus je op liefde, focus je op geluk, focus je op innerlijke vrede, en dat zijn de dingen die je naar je toe zult trekken.

Als je je aandacht richt op iets anders, zul je dat naar je toe trekken, inclusief de dingen die je eigenlijk niet wilt.

We weten dat het moeilijk voor je is om de impact van onze woorden volledig te bevatten, maar als je het probeert te begrijpen, en in je dagelijks leven in praktijk brengt wat we je vertellen, zul je zien dat de resultaten zich beginnen te manifesteren in je eigen leven. Gegarandeerd!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor vandaag compleet.

4.8 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mignon
Mignon
2 jaren geleden

Ik heb telkens erg veel aan deze boodschappen, waar ze ook vendaan komen. Ik hoop dat het voortgezet wordt, ik kan die ondersteuning goed gebruiken. Dank dus.

Hans
Hans
2 jaren geleden

Dank je wel!! Zo een waarheid. Ik besloit 15 jaar geleden het nieuws niet meer te volgen. Het doet me zoveel deugd. Nu lees ik heel diagonaal nine for news om een beetje op de hoogte te zijn. Maar ik ga er niet in mee.

Wilma Verzijlbergen
Wilma Verzijlbergen
2 jaren geleden

Lieve schrijver van dit mooie nieuws!
Het is hartverwarmend om dit te lezen en steeds meer te ervaren dat dít het is waar we ook de wereld en dienst mee bewijzen.
Steeds met gelukkige mensen zullen het tij doen keren, van tekorten naar overvloed, van angst naar liefde.
Het kan vreemd lijken om niet mee te lijden met anderen, maar zelf de bijbel zegt ook, “Heeft iemand ooit één el aan zijn leven toe kunnen voegen door zich zorgen te maken?”
Nu leef ik aan de hand van “Een Cursus In Wonderen”, die prachtige lessen heeft zoals “Er valt niets te vrezen” of “Ik voel nooit onvrede om de reden die ik denk”.
Samen met jullie wijsheden lukt het me steeds iets beter om los te komen van mijn keurslijf.
Liefs 💞🙏🌱💋

Marleen
Marleen
2 jaren geleden

Dankuwel !

Hoe kan ik jullie boodschappen blijven ontvangen als ik de “link” van nine for news uitschakel….want die brengen me soms behoorlijk van slag !

Back to top button