Het Complot

France 24: Goldman Sachs en de ‘inside job’ in Europa (video)

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Goldman Sachs heeft belangrijke posities in Europa geïnfiltreerd, zo schrijft de correspondent van het Franse dagblad Le Monde in Londen Marc Roche. Dat meldt de Franse nieuwszender France 24.

Zowel de premiers van Griekenland en Italië als de nieuwe president van de Europese Centrale Bank hebben nauwe banden met de zakenbank.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

‘De Europese vrijmetselarij van Goldman Sachs’, kopt Le Monde op onthullende wijze. De krant besteedt tevens aandacht aan Peter Sutherland die tussen 2001 en 2010 voorzitter was van de Trilaterale Commissie, de geheime club van de globale elite. Hij maakte de huidige premier van Italië, Mario Monti, het nieuwe hoofd van de privé-organisatie. Sutherland zit tevens in de Bilderberg-stuurgroep.

Correspondent James Creedon merkt op dat de uitspraken die 6 tot 12 maanden geleden werden gedaan door ‘samenzweringsgekken’ nu als feitelijkheden staan weergegeven op de tweede pagina van een grote mainstream krant.

Bron: France24.com

In de onderstaande video uit de Britse politicus Nigel Farage zijn onvrede over de marionettenregeringen die de EU in Griekenland en Italië heeft geïnstalleerd. “Hoe durven jullie de Italianen en Grieken te zeggen wat ze moeten doen!”

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x