Homepagina » UFO Database Archief » Franeker 20 mei – Heldere witte en flitsende objecten

Franeker 20 mei – Heldere witte en flitsende objecten

Beste redactie/niburu,

ik wilde hierbij mijn verhaal even kwijt betreffende wat ik ‘s nachts keer op keer zie, en waarvan ik u ook heb bericht in de periode dat er (vanwege de vulkaan uitbarsting) een vliegverbod gold.

De reden dat ik julie weer mail is dat ik nu net (20-05 tussen 23.15 tot 23.45uur) weer 6 ongeidentificeerde objecten heb gezien. Dit keer 4 tegelijk, terwijl ik een vliegtuig volgde waarvan het leek dat die een chemtrail achterliet.

De eerste 2 zag ik toen ik de hond uit liet en naar Venus aan het kijken was omdat die wel 4x groter/helderder leek dan normaal.

Thuis gekomen bleef ik in de tuin staan kijken naar de lucht toen er een vliegtuig overkwam.
Terwijl ik het vliegtuig aan het spotten was, kwam er een ufo/wit licht/orb?? aan die recht op de trail afkwam, ik was benieuwd wat er zou gebeuren maar het bleef zijn koers volgen. Echter zoals ik al vermoede, viel het me op dat het veel hoger vloog (zweefde) dan de trail die het ‘doorkruisde’.

Meteen daarop kwam er een vliegtuig aan met dezelfde koers als de ufo maar halverwege was de koers van het vliegtuig veranderd in die van het eerste vliegtuig. Terwijl ik dit gade sloeg kwam er vanuit een andere richting weer een ufo aan Terwijl ik me zat te bedenken dat het wel eens een leuke/drukke nacht zou kunnen worden om te spotten kwamen er nogmaals 2 lichten/ufo’ orbs over (vanuit dezelfde richting als die de trail doorkruisde).

Dit keer was er een bij die veel helderder/groter (dichterbij) was dan dat ik eerder heb gezien. De grotere ging traag terwijl de ander hem met veel hogere snelheid voorbijging.
Na een sec. of 6 vervaagde de helderste van de 2 (ik ervaarde het als, dat hij opsteeg/hoger ging) de andere bleef (in zicht) dezelfde koers aanhoudend.

Misschien is er een ‘logische’ verklaring voor wat ik zie, maar nadat ik het ook in de nachten heb gezien dat er een vliegverbod was…..??

(Trouwens, een half uurtje bij heldere nacht kijken en zeker dat je er een paar ziet waarschijnlijk dat jullie er een beter idee over hebben dan ik).

Mocht het nodig zijn, wil ik wel een schets maken van wat ik heb gezien.

M.V.G.
D.S. (Franeker)

Vervolg melding:

Nadat ik julie enkele minuten geleden een mail stuurde betreffende ufos, ben ik naar buiten gelopen om weer te spotten. Ik kon het niet laten weer te mailen, want er kwam meteen weer een overzweven, halverwege zag ik tot 3 keer toe (mega)flitsen er zaten verschillende tijden tussen de flitsen (tussen de 1e en 2e 5 sec, en tussen de 2e en 3e 8 secongeveer)

Dit heb ik nog nooit gezien!

De flitsen kwamen niet! van de ufo die overvloog, maar een ander object vlakbij de ufo die ik volgde.

Grt, D.Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

1 reactie

 1. Onze vermoedens gaan ernaar uit dat het hier satellieten betreft (ook gezien de tijd). De zon schijnt dan, omdat deze net een klein uurtje onder is gegaan, langs de aarde en satellieten weerspiegelen dit licht (via de zonnepanelen).

  De flitsen zijn zeer waarschijnlijk afkomstig van iridium satellieten. Deze flitsen worden ook wel ‘Iridium Flares’ genoemd.

  Alles over iridium flares: http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&q=iridium+flares&aq=f&aqi=g7&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=3f48eb07a65e4827

  UFO-Meldpunt
  Red. Niburu

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

duitse

Duitse arts slaat alarm: ‘100.000 doden door coronamaatregelen’

De coronamaatregelen zijn overdreven, zei arts Heiko ...

halsema

‘Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt. Ze moet aftreden’

In Amsterdam waren vandaag duizenden mensen op ...