UFO Database Archief

Franeker 20 mei – Heldere witte en flitsende objecten

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste redactie/niburu,

ik wilde hierbij mijn verhaal even kwijt betreffende wat ik ’s nachts keer op keer zie, en waarvan ik u ook heb bericht in de periode dat er (vanwege de vulkaan uitbarsting) een vliegverbod gold.

De reden dat ik julie weer mail is dat ik nu net (20-05 tussen 23.15 tot 23.45uur) weer 6 ongeidentificeerde objecten heb gezien. Dit keer 4 tegelijk, terwijl ik een vliegtuig volgde waarvan het leek dat die een chemtrail achterliet.

De eerste 2 zag ik toen ik de hond uit liet en naar Venus aan het kijken was omdat die wel 4x groter/helderder leek dan normaal.

Thuis gekomen bleef ik in de tuin staan kijken naar de lucht toen er een vliegtuig overkwam.
Terwijl ik het vliegtuig aan het spotten was, kwam er een ufo/wit licht/orb?? aan die recht op de trail afkwam, ik was benieuwd wat er zou gebeuren maar het bleef zijn koers volgen. Echter zoals ik al vermoede, viel het me op dat het veel hoger vloog (zweefde) dan de trail die het ‘doorkruisde’.

Meteen daarop kwam er een vliegtuig aan met dezelfde koers als de ufo maar halverwege was de koers van het vliegtuig veranderd in die van het eerste vliegtuig. Terwijl ik dit gade sloeg kwam er vanuit een andere richting weer een ufo aan Terwijl ik me zat te bedenken dat het wel eens een leuke/drukke nacht zou kunnen worden om te spotten kwamen er nogmaals 2 lichten/ufo’ orbs over (vanuit dezelfde richting als die de trail doorkruisde).

Dit keer was er een bij die veel helderder/groter (dichterbij) was dan dat ik eerder heb gezien. De grotere ging traag terwijl de ander hem met veel hogere snelheid voorbijging.
Na een sec. of 6 vervaagde de helderste van de 2 (ik ervaarde het als, dat hij opsteeg/hoger ging) de andere bleef (in zicht) dezelfde koers aanhoudend.

Misschien is er een ‘logische’ verklaring voor wat ik zie, maar nadat ik het ook in de nachten heb gezien dat er een vliegverbod was…..??

(Trouwens, een half uurtje bij heldere nacht kijken en zeker dat je er een paar ziet waarschijnlijk dat jullie er een beter idee over hebben dan ik).

Mocht het nodig zijn, wil ik wel een schets maken van wat ik heb gezien.

M.V.G.
D.S. (Franeker)

Vervolg melding:

Nadat ik julie enkele minuten geleden een mail stuurde betreffende ufos, ben ik naar buiten gelopen om weer te spotten. Ik kon het niet laten weer te mailen, want er kwam meteen weer een overzweven, halverwege zag ik tot 3 keer toe (mega)flitsen er zaten verschillende tijden tussen de flitsen (tussen de 1e en 2e 5 sec, en tussen de 2e en 3e 8 secongeveer)

Dit heb ik nog nooit gezien!

De flitsen kwamen niet! van de ufo die overvloog, maar een ander object vlakbij de ufo die ik volgde.

Grt, D.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ufo_database
ufo_database
12 jaren geleden

Onze vermoedens gaan ernaar uit dat het hier satellieten betreft (ook gezien de tijd). De zon schijnt dan, omdat deze net een klein uurtje onder is gegaan, langs de aarde en satellieten weerspiegelen dit licht (via de zonnepanelen).

De flitsen zijn zeer waarschijnlijk afkomstig van iridium satellieten. Deze flitsen worden ook wel ‘Iridium Flares’ genoemd.

Alles over iridium flares: http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&q=iridium+flares&aq=f&aqi=g7&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=3f48eb07a65e4827

UFO-Meldpunt
Red. Niburu

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x