BuitenlandCorona

Deze Chinese wetenschapper vroeg vóór de pandemie patent aan voor coronavaccin

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Chinese wetenschapper die banden had met de Verenigde Staten heeft een patent aangevraagd voor een coronavaccin voordat het virus werd uitgeroepen tot pandemie. Yusen Zhou, die werkte voor het Chinese leger, diende het papierwerk op 24 februari 2020 in namens de Chinese Communistische Partij, schrijft de krant The Australian. De pandemie werd in maart uitgeroepen.

Zhou werkte naar verluidt nauw samen met wetenschappers van het Wuhan Instituut voor Virologie, waaronder ‘vleermuisvrouw’ Shi Zhengli, die bekend werd vanwege haar onderzoek naar coronavirussen bij vleermuizen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Veel eerder

De wetenschapper stierf drie maanden nadat hij de patentaanvraag had ingediend op mysterieuze wijze. De New York Post schrijft dat er in de Chinese media slechts één bericht over zijn dood is verschenen, terwijl hij één van de meest prominente wetenschappers van het land was. Zhou had eerder gewerkt aan onderzoek dat gelinkt is aan de Universiteit van Minnesota en het New York Blood Center, aldus de krant.

“Dit is iets wat we nog nooit eerder hebben zien gebeuren en doet de vraag rijzen of ze hier misschien al veel eerder mee zijn begonnen,” zei professor Nikolai Petrovsky van de Australische Flinders University.

Genetische manipulatie van coronavirussen

Wetenschappers van het Wuhan Instituut voor Virologie deden onderzoek naar de genetische manipulatie van coronavirussen. Het onderzoek werd deels gefinancierd door het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut NIH, waar Anthony Fauci aan het roer staat van het Nationaal Instituut voor Allergie en Infectieziekten. Het geld ging via Amerikaanse universiteiten naar Wuhan.

De afgelopen weken hebben veel van ’s werelds topwetenschappers erop aangedrongen om uit te zoeken of het virus uit het lab in Wuhan is ontsnapt. Mensen die vorig jaar suggereerden dat corona uit een lab afkomstig is, werden door de media weggezet als complotdenkers. Afgelopen week gaf de Amerikaanse president Joe Biden inlichtingendiensten de opdracht om te onderzoeken of deze theorie hout snijdt.

[Daily Mail]

4.9 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Het zoveelste bewijs dat al die zogenaamde complotdenkers hartstikke gelijk hadden en hebben. Heel apart als je alvast een patent aanvraagt voor een vaccin met de naam corona, terwijl op dat moment corona nog niet bestaat. Allemaal afgesproken werk, maar dat wisten velen van ons natuurlijk al lang.
Het lijkt mij evident dat Yusen Zhou geliquideerd is, omdat hij natuurlijk veel te veel wist. In sommige culturen is dat heel normaal.
Wat wij nu met zijn allen meemaken, is tientallen jaren geleden al opgezet als plan.
DIT is altijd van een kleine club psychopaten de ultieme “natte droom” geweest: controle over de mensheid, nadat het grootste deel daarvan was verdwenen.
Omdat, ondanks de zogenaamde crisis, de wereldbevolking flink blijft doorgroeien, hebben zij besloten om haast te maken met hun vileine plannen. Dit gaat hopelijk in ons voordeel werken. Het spreekwoord zegt: Haastige spoed is zelden goed. Dan maak je fouten.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Blijkbaar kan je een biologisch wapen ontwikkelen, gefinacierd dor Fauci en het laten patenteren.. wat voor wereld leven we in????

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Deze hele coronahype stinkt aan alle kanten eens worden de veroorzakers en de misbruik makers veroordeelt, want niemand ontloopt zijn straf.

Een tribunaal in 2022 lijkt een goed begin voor deze daders.

R W
R W
2 jaren geleden

Er is geen pandemie, er is geen epidemie, er is geen virus. Alles is afleiding van het grotere plaatje, ontvolking dmv vaccins en wereldcontrole.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x