Channelings

Fysieke vorm, wat is het geweldige plan erachter? – Channeling 28-02-2023

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn zo blij dat we weer met je kunnen spreken, en we willen het hebben over vorm, en wel fysieke vorm.

De illusie van fysieke vorm

figuren & vormenWat je ziet, wat je voelt met je lichaam, is allemaal fysieke vorm in verschillende figuren, maten en texturen. Alles om je heen heeft een vorm.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nu weten we dat je hier gewoonlijk niet veel bij stilstaat, maar begrijp je dat de vorm die je ziet, de fysieke vorm die je ervaart, niets anders is dan een illusie?

Het is niet echt, het is als een fata morgana. En je neemt het waar als echt, omdat je zo geprogrammeerd bent. Anders zou je niet de ervaring kunnen hebben die je nu hebt, in dit leven.

Maar in essentie is alles wat er is, energie. We hebben het al vaak gezegd. Energie is zonder vorm, energie is gewoon energie, golflengten, frequenties. In mensentaal is het moeilijk om energie in al zijn grootheid te beschrijven.

Wat was de reden om een fysieke wereld te creëren?

Hoe zit het dan met de fysieke vorm? Waarom focuste energie zich op het verschijnen in vorm?

Zoals we hierboven al zeiden, heb je een vorm nodig om de wereld te kunnen ervaren. Je hebt deze wereld gecreëerd als je speelplaats. Om te ervaren wat het is om in essentie energie te zijn en vervolgens leven in fysieke vorm te ervaren.

gefocust in fysieke vormFysieke vorm is op zichzelf een expressie van goddelijke Kunst, een uitdrukking van goddelijke Liefde, een uitdrukking van goddelijke Creativiteit. En dat was het eerste doel om dit hele decor voor je op te zetten.

Om een creatieve plek te hebben, waar je zoveel kunt verkennen als je wilt. Zoals je weet is er zoveel beschikbaar om te bestuderen, te leren, te observeren, te ervaren in je fysieke vorm, in je fysieke wereld.

En dat is allemaal in stelling gebracht, alleen maar om je te dienen, om je te laten ervaren.

De fysieke vorm geeft je de mogelijkheid om een andere wereld te verkennen dan de spirituele, energetische staat die je normale staat is.

Je bent een niet-fysiek wezen en je hebt jezelf gefocust in deze fysieke vorm, in een mens, om de oneindige mogelijkheden te verkennen van een leven in een totaal ander rijk, een andere wereld, dan waar je vandaan komt.

Wat is het doel van leven in een menselijk lichaam?

Dus, nu vraag je je af waarom. Waarom wilde je je hierheen bewegen, naar een menselijk lichaam, met kans op ziekte, met kans op diepe emoties die je angst, of pijn, of hartzeer kunnen bezorgen?

Precies daarom. Je bent niet in staat die emoties in je natuurlijke staat te ervaren. Dus moest je een andere staat van zijn bedenken, die het rijk van beschikbare emoties zou kunnen verkennen.

bedroefde emotiesIn feite heb je deze hele reeks emoties zelf verzonnen, om te verkennen en mee te spelen. Zie je, wat jij als mens als slecht, negatief, verschrikkelijk, kwetsend, pijnlijk, ondraaglijk beschouwt, dat soort emoties zijn een deel van de reden waarom je hier bent gekomen.

Om de diepte van je creatie te voelen, om te begrijpen dat er zoveel meer is, om de dualiteit te begrijpen die je op deze planeet hebt geplaatst. Als je de dieptepunten hebt gevoeld, kun je des te meer genieten van de hoogtepunten!

De enige weg is omhoog

En dat is waar je nu naartoe gaat. Niet alleen jij, iedereen, ieder mens is in staat om de weg ‘uit’ de zorgen te ontdekken, uit de dichtheid van deze donkere, zoals jij ze noemt, emoties.

En dat is waar de mensheid naar oprijst. Meer liefde, meer vrede, meer harmonie, meer vreugde, meer heerlijkheid, meer enthousiasme, meer groei, meer uitbreiding naar welvaart en overvloed, en dan hebben we het niet alleen over financieel of materieel, maar over het geheel.

Je voorspoed zal door het dak gaan en het is er al, als je bereid en in staat bent je hart te openen en het toe te laten.

Wees in het nu-moment, wees in Liefde, geniet van alles wat je nu ervaart in je nu-moment, in je fysieke vorm, en je zult de wereld, jouw wereld, voor je ogen zien veranderen.

bergtopVerwacht het verwachte, geniet van het genieten, wees gepassioneerd over de passie die hier voor jou is om te ervaren. Je bent alles wat je wilt zijn, je bent het al. En zo is het!

We houden van je lief mens, en we wensen je het gelukkigste leven voor nu en in alle eeuwigheid.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet voor vandaag.

4.9 18 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

Mooi, ervaring opdoen in liefde, vrede, licht en zoveel mogelijk gezond, dank U

blackpeat
blackpeat
1 jaar geleden

Ergens is er iets mis gegaan, ik kan mij namelijk totaal niet herinneren toegestemd te hebben om hier te verschijnen nog dat ik er om gevraagd heb. Gelukkig dan maar dat het allemaal niet echt is.

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Misschien dat dat inzicht de wereld kan helpen, al blijft het een lastig fenomeen.

Wow
Wow
1 jaar geleden

Het is niet echt, het is als een fata morgana. En je neemt het waar als echt, omdat je zo geprogrammeerd bent.
oh oke dus de deur of muur waar jij met je hoofd tegen aanloopt en de pijn die je dan ervaart is ook niet echt??

Back to top button