Channelings

Je verbazingwekkende fysieke zintuigen, waardeer je ze genoeg? – Channeling 22-03-2022

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Welkom, welkom, lieve lezer, op deze mooie nieuwe dag. We praten graag met je, en we zijn blij dat je de tijd neemt om onze boodschap van vandaag te lezen.

Leven zonder gezichtsvermogen of gehoor

blindHeb je je ooit afgevraagd, hoe het leven zou zijn zonder je fysieke zintuigen? Hoe zou het leven zijn zonder ogen om te zien, zonder huid om te voelen, zonder oren om te horen, zonder smaak, zonder reuk… Je denkt dat het leven een ramp zou zijn, nietwaar?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Maar toch, er zijn mensen die niet al hun fysieke zintuigen intact hebben. Sommigen zijn blind, en zij vertrouwen op hun andere zintuigen. Hun gehoor is bijvoorbeeld zeer goed, vergeleken met mensen die kunnen zien.

Mensen met een gehoorstoornis, of mensen die volledig doof zijn, vertrouwen meer op hun visuele zintuigen, zij kijken en zien veel meer dan jij, die de mogelijkheid hebt om tegelijkertijd te kunnen horen en zien.

Gevaren van een leven zonder tastzin

Welnu, wat zou er gebeuren als je niet meer zou voelen? O ja, je zou geen pijn voelen, maar het resultaat zou zijn, dat je blauwe plekken over je hele lichaam zou hebben, omdat je het ook niet zou voelen als je je bezeert, als je ergens tegenaan loopt.

Je zou het niet voelen als je lichaam verbrandde. Je zou in direct gevaar zijn zonder je tastzin.

Smaak en reuk waarderen

Hoe zit het met smaak? Kun je je voorstellen wat het zou betekenen als je geen lekker eten meer zou kunnen proeven? Nee, je zou geen vreselijke dingen als medicijnen proeven, of dingen die bitter smaken, of als je niet van zoete smaken houdt, zou je dat niet meer kunnen proeven.

Maar ook zou je niet de heerlijke dingen kunnen proeven, die je nu wel kunt proeven. Je kunt van eten genieten, of het nu hartig of zoet, zout, zuur of bitter is… Het zou een stuk minder prettig zijn, om al die lekkere dingen die je kunt eten en proeven, te moeten missen.

ruikenPlus het gevaar dat je dingen zou eten die eigenlijk niet eetbaar zijn, puur omdat je de waarschuwingssignalen van de smaak niet krijgt!

En zonder je reukzin zou je ook niet veel meer kunnen proeven, want het grootste deel van je smaak komt van je reukvermogen!

Waardeer jij je fysieke zintuigen echt?

Welnu, waar willen we naartoe met deze boodschap?

We willen dat je je focust op de dingen die nu, hier, op dit moment, in je leven zijn. Of je nu één of meer van je fysieke zintuigen mist, houd altijd in gedachten dat het veel erger zou zijn om helemaal geen zintuigen te hebben!

We willen dat je je bewust bent van je zegeningen. In staat zijn om te proeven is een zegen. Misschien eet je niet altijd precies datgene waar je van houdt, maar wanneer je eet, wees dan dankbaar voor de mogelijkheid om je voedsel te proeven, wat het ook is.

En hetzelfde geldt voor je vermogen om te zien, zelfs als je een bril draagt of je zicht niet meer zo goed is als vroeger. Wees je er altijd van bewust dat zolang je kunt zien, je gezegend bent!

Waardeer je fysieke zintuigen en gebruik ze goed. Geef ze de best mogelijke dingen om te ervaren, want op die manier zul JIJ de beste ervaring hebben.

Verander je waarneming

Wanneer je je geïrriteerd voelt door geluiden die je niet prettig vindt, stel je dan eens voor dat je helemaal niets kunt horen. Is het dan nog steeds zo’n last om wat onaangename geluiden te horen? Verander je perspectief, en kijk wat het doet met hoe je je voelt!

Alle vijf fysieke zintuigen aan het werkJij bent altijd de baas over je gedachten, en je kunt heel gemakkelijk je perspectief op dingen veranderen, en dus veranderen hoe je over iets denkt, en van daaruit je emoties veranderen.

Zoals we al vaak gezegd hebben, jij bent in staat om je wereld te veranderen. Het begint met je fysieke zintuigen en hoe je de dingen waarneemt die via je zintuigen je geest binnenkomen.

Doe je best om een positieve instelling te hebben, want dat zal je veel verder brengen in het leven dan negatief zijn. Focus je op de goede dingen, en wees dankbaar.

De kracht van dankbaarheid

Dankbaarheid is een krachtig hulpmiddel bij het manifesteren van het leven dat je echt wilt. Wees dankbaar, en zie hoeveel je kunt bereiken met een positieve en dankbare houding.

Wij wensen je niets dan het beste, wij wensen je geluk, overvloed, liefde en vreugde. We wensen je de best mogelijke menselijke ervaring! Want als jij het naar je zin hebt op deze prachtige planeet, zijn wij ook gelukkig. Omdat jij ons bent, wij zijn jij, we zijn allemaal Eén.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet voor vandaag.

4.6 16 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
2 jaren geleden

Ja, helemaal gelijk! ik heb een tijd last gehad van tinitus(orkest in m`n hoofd) en daardoor doofheid. Zo wie zo heb ik maar èèn horend oor, daar ben ik aan gewend, vandaar dat mijn ,,goede,, oor heel belangrijk is. De tinitus is verholpen en ik was zo blij weer geluiden te kunnen horen, dus dankbaarheid voor fysieke gezondheid is mij niet vreemd.

Rice08
Rice08
2 jaren geleden

Blijf je focussen op wat wel mogelijk is. Zo blijf je dankbaar en positief.

yvja
yvja
2 jaren geleden

Ja en ook dit lijkt weer bewaarheid te worden: ‘Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht.
Henk van Randwijk, verzetsman en journalist.

Planeet Aarde
Planeet Aarde
2 jaren geleden

Weer mooi gezegd, heerlijk tussen al de andere berichten,een positief geluid,ik hou hiervan……Véél liefs voor iedereen ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Back to top button