Financieel

Het gaat gebeuren – Bitcoin-explosie wordt verwacht

Help ons door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

El Salvador schreef geschiedenis toen het op 8 juni jongstleden Bitcoin is gaan gebruiken als wettig betaalmiddel. Deze beslissing werd toegejuicht door politici in een groot aantal Latijns-Amerikaanse landen, waaronder Panama, Argentinië en Brazilië. Het maakt deze landen in één klap onafhankelijker van de Amerikaanse dollar, waardoor zij hun soevereiniteit beter kunnen beschermen.

El Salvador ging nog een stap verder, want om het gebruik van Bitcoin daadwerkelijk een impuls te geven besloot president Nayib Bukele om elke inwoner omgerekend 30 dollar aan bitcoin te geven, zodra zij een gratis Bitcoin wallet aanmaken.

Hierdoor krijgt Bitcoin er potentieel miljoenen gebruikers bij, terwijl het aantal bitcoin dat in circulatie is hierdoor niet stijgt.

Waardebepaling is te allen tijde een kwestie van vraag en aanbod. Wanneer de vraag stijgt en het aanbod gelijk blijft, zal de waarde stijgen. Een logisch gevolg.

De historische stap die El Salvador zette, zal investeerders aantrekken, de consumptie vergroten en de kosten van internationale geldtransacties van miljoenen Salvadorianen die in het buitenland werken en regelmatig geld naar huis willen sturen, elimineren.

Paraguay

In navolging van El Salvador zal het Zuid-Amerikaanse land Paraguay waarschijnlijk het tweede land worden dat bitcoin tot wettig betaalmiddel maakt. Geruchten gaan dat dit nog deze maand zal gebeuren.

Als er één schaap over de dam is volgen er meer. Dit algemene gezegde is ook hier van toepassing en het lijkt slechts een kwestie van tijd dat Bitcoin in veel meer landen geaccepteerd gaat worden als wettig betaalmiddel.

Grote banken ook overstag

Onlangs kondigde JP Morgan, één van de grote banken in de Verenigde Staten aan dat zij rijke klanten nu ook de mogelijkheid geven om bitcoin te kopen. Meerdere banken zullen snel volgen.

De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar snel op en we staan dan ook aan de vooravond dat de massa bitcoin gaat gebruiken als (wettig) betaalmiddel.

Wanneer dit kritieke punt bereikt is, zal de waarde van bitcoin naar alle waarschijnlijkheid de hoogte in schieten. Eerder werd al berekend dat de uiteindelijke waarde van 1 volle bitcoin, rond de 10 miljoen dollar zou kunnen komen te liggen.

Des te interessanter is het dan ook om de massa een stapje voor te zijn door nu een eigen wallet aan te maken en daar een klein beetje bitcoin in te stoppen. Dit kan maar zo de komende tijd verdubbelen en zelfs vertienvoudigen of nog meer.

Hoe het begon

Kun je je voorstellen dat een bitcoin ooit 1 cent was? En nu ongeveer 30.000 euro? Wat als je 100 bitcoin had gekocht? Dat had je toen 1 euro gekost. En die 100 Bitcoin zou vandaag de dag ongeveer 3 miljoen euro waard zijn.

De allereersten die in het begin instapten met Bitcoin deden precies dat. Wat kon hun die ene euro schelen. Zij kochten zelfs voor een paar tientjes aan bitcoin en zijn hiermee inmiddels multimiljonair geworden.

Ook waren er mensen die na de eerste marktcyclus vlug hun winst namen en van 1 euro een paar honderd hadden gemaakt. Zij dachten dat het niet verder kon stijgen.

Het tegendeel werd bewezen. Meerdere marktcycli volgden. Zij die vasthielden zagen hun winst bij elke marktcyclus vertien-  en zelfs verhonderdvoudigen.

Waar staan we nu?

Bitcoin bevindt zich momenteel in de luwte van wederom een nieuwe marktcyclus. Zeker met de huidige ontwikkelingen op het gebied van steeds meer landen die bitcoin als wettig betaalmiddel accepteren, en nu ook grote banken die bitcoin aanbieden aan hun klanten, is het slechts een kwestie van tijd.

Dat de volgende Bitcoin-marktcyclus eraan komt is een vaststaand gegeven. Voorzichtige schattingen laten zien dat binnen enkele maanden de waarde van Bitcoin vele malen hoger kan zijn dan nu.

Blijf niet achter, leer nu wat crypto is

Bitcoin en cryptovaluta is het geld van de toekomst. Wil je precies leren hoe Bitcoin werkt, meld je dan onmiddellijk aan voor de gratis online training die gegeven wordt door cryptogeldspecialisten Derek Westra en Patrick Suiker.

In ongeveer 1,5 uur leggen ze je in heldere taal uit hoe Bitcoin werkt en welke valkuilen je moet kennen. En als je wilt, koop je al tijdens deze gratis online training voor slechts 1 euro je eerste (deel) bitcoin bij de Nederlandse Crypto-exchange Bitvavo.

Kennis over crypto lijkt nu nog niet zo belangrijk. Maar achterblijven en niet meegaan met het geld van de toekomst is onverstandig en kan je uiteindelijk duur komen te staan.

Meld je daarom nu direct aan voor deze gratis training, zodat je precies weet wat crypto is, hoe het werkt en hoe je veilig kunt instappen om zo te profiteren van de aanstaande Bitcoin-explosie die ons te wachten staat.

Wees er wel snel bij, want er zijn maar 50 plekken beschikbaar.

Aanmelden voor deze gratis online training doe je hier.

2.3 37 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
9 maanden geleden

Bitcoin heeft ondertussen een waarde van 30 duizend dollar, een maand geleden was het nog meer dan 60 duizend dollar.

Vele landen hebben ondertussen al bitcoins verboden, waaronder China een van de grootste is.
Europa denkt er ook sterk aan net als de Vs en zelfs Rusland.

Bitcoins zijn trouwens heel moeilijk om te zetten naar het huidige cash geld.
Hierdoor kun je virtueel stinkend rijk zijn, maar in de realiteit heb je niks in handen.

Het IMF en de nationale-internationale banken, werken trouwens zelf aan een digitale munt, eentje die overal ter wereld zal gebruikt worden en overal dezelfde waarde zal hebben (een wereld digitale munt)

Dus investeren in bitcoins, niet doen, de vooruitzichten zien er niet al te rooskleurig uit. (er word de komende weken een echte crash verwacht, eentje die nog veel erger is dan vorige maand)
Investeer dan beter in aandelen, als je dat slim speelt dan kun je binnen enkele jaren jou investering verdubbelen en zelfs veel meer!!

Eppo
Eppo
9 maanden geleden

Denk dat als we snel crypto krijgen van Landen dan is Bitcoin voorbij.
China begint zijn eigen crypto net als EU en USA en vele centrale banken volgen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
9 maanden geleden

Wanneer het aantal Bitcoins gelimiteerd is, dan is het toch niets anders dan een speculatie munt. Of zie ik dat verkeerd?

Wanneer er steeds meer mensen bijkomen en er een tekort aan deze munt ontstaat, zeker wanneer dit nog de enige munt zal zijn die er dan is, is dat al een reden dat mensen in opstand komen en er daardoor een burgeroorlog uitbreekt.

Wanneer het huidige depopulatie programma wordt doorgezet en 90% van de wereldbevolking moet verdwijnen, dan wordt deze cryptomunt veel geld waard, maar wat heb je dan nog aan geld, wanneer er bijna geen mensen meer zijn om mee te handelen.

Gewone mensen worden in dat programma slaven van de elite en krijgen privileges op basis van punten.

In dat systeem zouden dus de behaalde punten het geldsysteem vervangen.

Mijn conclusie derhalve; het cryptosysteem is er alleen maar voor de elite van de wereld om de overgebleven mensen te onderdrukken. Die elite bezit al 90% (denk ik) van al het kapitaal op de wereld en met het systeem dat deze elite wil invoeren, zal niemand nog privébezittingen hebben.

Dan kan het niet anders dan dit cryptosysteem is opgezet door de meest vermogende mensen in de wereld, zodat zij alle macht naar zich toe kunnen trekken.

Dat het samenvalt met Covid-19 en al zijn varianten en de geplande eliminatie van de wereldbevolking, belooft niet veel goeds voor de mensheid.

Ik heb dan ook meer vertrouwen in het programma van Gesara en Nesara. Voor zo ver ik dit kan beoordelen, is dat dan het tegenovergestelde van wat de grootste schurken der aarde met de mensheid voor hebben.

Ger
Ger
9 maanden geleden

Vertrouwen in bitcoin cq Defi baas over mijn geld

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x