UFO Database Archief

Gasselternijveen 28 april – Rood balkvormig object

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: H.B.
Woonplaats: Gasselternijveen

In de nacht van 27 op 28 april, rond kwart voor 2, zag ik toen ik in de achtertuin stond een fel licht langs de horizon scheuren. Dit licht had de vorm van een Pritt-stift, een rechthoekige balk. Het licht was rood gekleurd. Het object liet een blauwig spoor achter.

Na een seconde of 20 kwam het object dichterbij. In de hele buurt begonnen huisdieren geluiden te maken, honden die aansloegen en mijn kat begon te blazen. Ik keek om me heen of er nog buren wakker waren, maar iedereen leek in diepe slaap.

Toen het object het dichtst bij was, dacht ik een zacht brommend geluid te onderscheiden. Dit geluid leek nog het meest op een spinnende kat.

Het object maakte een elliptische baan, en verdween toen als een donderslag bij heldere hemel.

Zijn er andere mensen in de omgeving van Gasselternijveen die dezelfde ervaring hebben gehad? Misschien zijn er door de Amerikaanse defensie testvluchten gedaan met een onbekend vliegtuig?

Ik kan nog steeds niet echt beseffen wat er gebeurde, want ik ben van nature vrij skeptisch, maar deze gebeurtenis heeft mijn ogen wel geopend dat er meer is tussen hemel en aarde.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x