Buitenaards

Geheime buitenaardse bases op onze planeet (video)

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De kranten stonden er vol van. Massale UFO-waarnemingen. Mensen wilden weten wat er aan de hand was, maar niemand kon het mysterie ontrafelen.

Na 50 jaar mediastilte hebben enkele getuigen besloten zich uit te spreken. De zaak is tientallen jaren geheim gehouden. Burgers die jarenlang hebben samengewerkt met buitenaardsen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Stefano Breccia gaf les aan diverse Europese universiteiten en was daarnaast werkzaam als elektriciën. Hij schreef het opmerkelijke boek Contattismi di Massa, waarin hij onthult dat buitenaardsen onder ons leven.

Op basis van interviews met de meer dan 100 getuigen concludeerde Breccia dat een groep mensachtige buitenaardsen in Italië in een aantal ondergrondse bases leefde en tot op de dag van vandaag in het geheim contact onderhoudt met een aantal mensen.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

dit is weer eens prachtig voer om te ontkennen, Dat bestaat niet dus debunken maar.,Een ding is zeker, dit gebeurt in de gehele wereld en zeker nu wij op een drempel naar een geheel nieuwe tijd(wereld )gaan.Wil je niet ook goed vrije wil.dan mag je als het zo ver is elders verder spelen.tot de volgende gelegenheid (kans).zich aandient.

biko steve
biko steve
11 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]dit is weer eens prachtig voer om te ontkennen, Dat bestaat niet dus debunken maar.,Een ding is zeker, dit gebeurt in de gehele wereld en zeker nu wij op een drempel naar een geheel nieuwe tijd(wereld )gaan.Wil je niet ook goed vrije wil.dan mag je als het zo ver is elders verder spelen.tot de volgende gelegenheid (kans).zich aandient.[/quote]

Andersom werkt het hetzelfde, ‘believers’ doen zich er net zo makkelijk vanaf als dit soort verhalen sceptisch wordt bekeken.

Mojomirosa
Mojomirosa
11 jaren geleden

Wat mij de laatste tijd opvalt is meer info qua lengte van de buitenaardsen. Variërend van klein (1.50 m) tot wel 6 meter groot. De grotere soorten leven ook veel langer dan wij (400-600 jaar) en gedurende hun leven blijven ze doorgroeien. Maar hun inwendige organen groeien niet mee dus tegen de tijd dat zij “ouder” zijn geeft dat problemen en sterven ze daaraan.
Dit kwam mij gisteren ter ore toen ik een soortgelijke docu zat te bekijken. De natuur regelt zichzelf, ook bij buitenaardsen. Deze docu van UFO-tv mag dan recent zijn (datum upload) maar ik had hem 1,5 of 2 jaar geleden al gezien op YouTube.
Ik kijk er naar uit om nu eens echt iets nieuws te zien.

m&m
m&m
11 jaren geleden

er wordt over gepraat maar verder komen we niet.
duizende jaren zijn al hier maar ik zie ze niet en hoort ze niet u wel?
de een na de ander komt met discloser maar er veranderd niets in mijn ogen.
wat heb je eraan als je technologie krijgt en het wordt een steeds grotere bende op de wereld.
ik zou zeggen geef mijn portie maar aan fikie.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x