Channelings

Geld, wat is er mis mee? – Channeling 31-05-2022

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn. Laten we het vandaag hebben over de waarde van geld.

Geld is niet de kwestie, het is alleen maar energie

geldWe weten dat geld een groot onderwerp voor je is en dat je vaak van het hele fenomeen af zou willen. Maar we zullen je uitleggen, hoe geld nooit het probleem is, maar dat het de vibratie is waarin je verkeert en de manier waarop je ernaar kijkt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Laat ons je eerst vertellen dat geld niets meer is dan energie. Het is een ruilmiddel, een middel om waardering te tonen voor dingen die je graag wilt hebben, diensten die je van een ander afneemt.

Het is net als elektriciteit, water of lucht, het is een voortdurend stromende ‘substantie’. En het moet stromen, want energie moet altijd stromen.

Het is vaak angst die bepaalt hoe je geld ziet

Wat we mensen vaak zien doen, is dat ze de energie van geld blokkeren. Meestal gebeurt dat door beperkende overtuigingen, uit angst.

Mensen zijn bang het te hebben, en mensen zijn bang het niet te hebben. De mensen die het wel hebben vrezen het te verliezen, de mensen die het niet hebben vrezen dat ze het nooit zullen krijgen.

Maar laat ons je zeggen, dat geld niet iets is om te hebben en vast te houden! Het is energie, die niet lang vastgehouden kan worden. Je moet het dus naar je toe laten komen, naar je toe laten stromen, en het dan weer laten gaan.

Dit betekent niet dat je arm moet zijn, dat je geen spaarrekening bij je bank kunt hebben, of dat je maar een klein beetje ontvangt en dan grote bedragen aan belastingen of nutsrekeningen moet betalen om het allemaal weer kwijt te raken.

Nee, dat is niet wat er zou moeten gebeuren.

Stap weg van de weerstand

weerstandGeld is een overeenkomst in jullie wereld. En deze overeenkomst houdt in, dat iedereen op de planeet, er stilzwijgend mee heeft ingestemd om geld als ruilmiddel te gebruiken.

Dus de weerstand die je er vaak tegen voelt, om het te hebben of niet te hebben, is iets dat je eerst moet loslaten.

Geld is er, en het is nooit een probleem op zich, het zijn de gedachten erover, en hoe je er vele overtuigingen omheen hebt.

Is het de wortel van alle kwaad?

We weten dat velen van jullie, en je zult dit waarschijnlijk herkennen, een antipathie hebben tegen mensen die rijk zijn, die miljoenen of miljarden dollars of euro’s hebben.

Denk hierover na en kijk in jezelf waarom je je zo voelt. Wat is het dat maakt dat je een afkeer hebt van die mensen? Geloof je in het gezegde dat ‘geld de wortel is van alle kwaad’?

We zullen je dit zeggen: het is niet het geld, want dat is alleen maar energie. Het zijn de gedachten die je hebt en de overtuigingen die je hebt, die je het gevoel geven dat het de wortel van alle kwaad is. Maar dat is het niet.

De wortel van wat jij kwaad noemt, is de liefde voor geld, de hebzucht, het willen hebben, vasthouden en blokkeren dat het stroomt. Dat is de echte wortel van het kwaad.

Er is meer dan genoeg voor iedereen

Wat meestal door mensen vergeten wordt, is dat er altijd meer dan genoeg is. Meer dan genoeg geld voor iedereen op de planeet. Je gebruikelijke reactie is dan “maar de 1% elite neemt alles! Dus de 99% hebben maar een klein beetje te delen”…

We zeggen je dat dit onzin is! Dit is één van die overtuigingen! Dit is één van die overtuigingen waardoor je je arm blijft voelen en niet genoeg hebt, en nooit meer kunt hebben dan je nu hebt.

Het is een overtuiging! Je moet je er dus van ontdoen, en de waarheid gaan zien, dat er altijd genoeg voor je is, en meer!

Je blijft leven in de gebrek- en beperkingen-modus, maar je kunt daaruit stappen en gaan zien dat er meer dan genoeg is voor iedereen. Je moet er voor kiezen!

Als je je overtuiging verandert, als je gaat zien dat geld energie is, maak dat dan tot je nieuwe overtuiging, en je zult beginnen te zien dat het gemakkelijk en moeiteloos naar je toe kan stromen! In elke hoeveelheid die je wenst.

Stap uit het geloven van de verhalen die je verteld zijn

O ja, die mensen die jij als ‘de elite’ ziet, hebben inderdaad veel geld. Maar dat is alleen maar omdat jullie allemaal, bijna iedereen op de planeet, de verhalen zijn gaan geloven die je werden voorgehouden dat er niet genoeg is voor iedereen.

Je gelooft de inflatieverhalen die je verteld zijn, je gelooft alle verhalen over gebrek en dat er niet genoeg is.

geld stroomtBegin de waarheid te zien, dat er een overvloed aan geld is, een overvloed aan hulpbronnen, en een overvloed aan diensten en producten waar niet eens geld voor nodig is, dat er altijd genoeg energie in de vorm van geld is om door je heen te stromen en je alles te bezorgen wat je wilt en meer.

Het is je overtuigingssysteem dat moet veranderen, het is niet het geld dat moet veranderen!

We zullen hier in een volgende boodschap wat meer over praten. Voor nu denken we dat dit genoeg is voor je om over na te denken. We laten het hier nu bij, en kijken ernaar uit je weer te zien voor de volgende.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.1 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans Peeters
Frans Peeters
1 jaar geleden

Geld is papier en kan van af een dag naar een andere verdwijnen en waarvan je elke dag verliest, inflatie

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ja de z.g “elite” hebben zoveel geld omdat er al decenia lang van de werkende burgers is gestolen!
Dat is dus ook een werkelijkheid! Natuurlijk is er genoeg voor iedereen op deze planeet,behalve als er duistere krachten zijn die zich alles toe-eigenen voor eigengewin en macht.

Ad
Ad
1 jaar geleden

Geld maakt mensen to barbaren

Maaike
Maaike
1 jaar geleden

Alles is energie, alles is trilling. Wanneer je de verhalen leest hoe men daarmee omging en gebruikte in Tartaria word je alles duidelijk mocht je het nog niet precies snappen. Dan begrijp je hoe en waarom de kwade energie deze wereld heeft overgenomen, hoe het was en hoe het weer kan worden. Zeker een onderzoekje waard, je zult verbaasd staan.

Back to top button