UFO Database Archief

Geldermalsen 17 januari – Groot geel stilhangend object

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.H.
Woonplaats: Geldermalsen

Ik zat op de fiets naar de sterren te kijken het was koud en kraak helder. Rond half 8 was dat ongeveer. Ik reed richting Meteren zuidelijke richting.

Er was iets wat me opviel, het was groter (2x) dan een ster en het hing ook een stuk lager het had meer een gele gloed dan de sterren. Het hing stil op dezelfde plek. Ik heb er ongeveer 5 minuten naar staan staren maar het was te ver weg om een vorm er in te herkennen dus voor het oog was het rond. Het was zeker geen lampion die ik duidelijk heb gezien met nieuwjaar en ook kan herkennen, daar was die ook te groot voor. Ik had besloten om op de terugweg te kijken of die gele ster nog te bekennen was maar rond half 10 kon ik hem niet meer vinden.

Dus ik fiets verder terug naar huis en onderweg terug zag ik weer iets vreemds. Knipperende witte lichtjes, ze bewogen ook, het waren er ongeveer 8 à 9 schat ik. Dit was meer richting Tiel, oostelijke richting. Ik dacht eerst dat het 1 object was omdat ze een driehoekvorm maakte, maar later verschoven er een paar in een andere richting. Dit ging niet heel erg snel. Sommige lichtjes gingen heel langzaam zuidelijk, andere bleven op dezelfde plek. Soms stopte het knipperen ook en zag je ze even niet.

Ik weet niet precies hoe lang ik er naar gekeken heb, denk dat ik daar 10 à 15 minuten heb staan kijken en toen ben ik naar huis gefietst.

Ik heb ook een vliegtuig gezien op diezelfde avond ,een wit en een rood lampje, en duidelijk sneller in de beweging. Ik weet zeker dat het geen vliegtuigen waren.

Al met al toch een grappige ervaring en dat twee keer op 1 avond. Ik kijk best veel omhoog en dit is de eerste keer dat ik iets zag wat ik niet kan verklaren. Ik heb er zelfs tegen gepraat, om te vragen of ze dichterbij wilden komen. Het was het proberen waard 🙂

Ik hoop dat er meer mensen zijn in de omgeving die het gezien hebben.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x