Homepagina » UFO Database Archief » Geldrop 22 april – Rood/blauw/wit roterend object met pulserende zoemtoon

Geldrop 22 april – Rood/blauw/wit roterend object met pulserende zoemtoon

Naam: M.H.
Woonplaats: Geldrop

Op vrijdagavond 22 april rond 21.30 uur hebben wij een ufo waargenomen, hij hing stil en roteerde waarbij rode, blauwe en witte lichten zichtbaar waren. Kort daarna kwam hij in beweging en verdween hij achter de huizen.

Ongeveer 20 minuten later kwam hij met hoge snelheid overgevlogen, richting Eindhoven, met een pulserend, laagzoemend geluid. Ditmaal leek hij meer op een grote heldere bol van licht. Ineens was ie verdwenen.

Het mooie is dat deze ufo regelmatig op dezelfde plek verschijnt, dit was voor ons de derde keer dat we dit meemaakte, en nu wisten we het zeker, vandaar deze melding.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rickske90
rickske90
10 jaren geleden

ook gezien

Heej, mooi man dat jullie het ook gezien hebben ik heb hem ook al meerdere malen gezien in verschillende situaties. Het is een driehoek met 3 lichten waar de oranje bijna altijd heel fel brand met af en toe wit licht dat zelfs een keer de grond “doorzocht” als een zoeklamp en stil blijft hangen boven het bos bij geldrop/nuenen. al zeker 4 keer gezien. 1 keer langer dan een half uur. Fotograferen is heel moeilijk en als t lukt zie je alleen de oranje punt. 1 keer kwam het boven ons huis in mierlo. Op nog geen 100 meter hoger dan de daken toen zag en wist ik het zeker het was alle keren een zwarte driehoek met 3 of meer lampen waarvan inderdaad 1 felle oranje. En het maakt een zoemend geluid. net een auto op afstandbediening.

x

Check Also

vanden bossche

Geert Vanden Bossche legt in 2 minuten uit waarom het vaccineren van kinderen ‘crimineel’ is

Het coronavaccin kan bij kinderen auto-immuunreacties opwekken, ...

Wij gaan door met nieuws brengen, ook in 2022

Wij gaan door! Steun jij ons ook in 2022?

Een welgemeend dankjewel! Sinds we los zijn ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

1
0
We lezen graag je reactie!x