Channelings

Je hebt geluk dat je hier bent, op dit moment! – Channeling 28-03-2023

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige, nieuwe dag. We zijn zo blij je weer te spreken en we willen benadrukken hoe alles in orde is, en hoe gelukkig je bent dat je leeft.

Als je ooit twijfelt of je leven zinvol is, of je de dingen doet die je moet doen, of dit leven is wat voor jou bedoeld was, dan zijn wij hier om je te vertellen en te bevestigen dat dat zo is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Er is geen toeval

groeiNiets in je leven is willekeurig, niets is toevallig, niets is per ongeluk. Alles, echt, alles wat er tot nu toe in je leven is gebeurd, had een doel, had een betekenis, en werd bewust op die specifieke tijd en plaats daar neergezet.

Het was er voor jou om te ervaren, te leren, te groeien, te ontvouwen. Voor jou om je te ontvouwen tot de persoon die je nu geworden bent.

Je bent gevormd door de dingen die je hebt meegemaakt, je bent gevormd door de gevoelens die bij die ervaringen hoorden, je bent gevormd door de gedachten en de herinneringen rondom alles wat er in je leven is gebeurd.

Ben je een oude ziel?

Zoals we in ons vorige bericht zeiden, ben je nooit een slachtoffer geweest, je hebt altijd de macht gehad om dingen te veranderen, maar je wist het niet. Nou, de meesten van jullie wisten het niet.

Sommigen hebben het altijd geweten, en je bent gezegend als jij één van hen bent, want je bent een oude ziel, een spirit die naar deze aarde is gekomen om de weg te wijzen, om een wegbereider te zijn voor de rest van de mensheid.

We bedoelen dat niet hiërarchisch, er is niemand beter dan een ander, dus of je nu een oude ziel bent of niet, daaromtrent is geen oordeel en je bent niet beter dan wie dan ook. Noch is iemand die niet resoneert met het zijn van een oude ziel minder dan een ander. We willen er zeker van zijn dat je dat begrijpt.

Je bent zo gelukkig om jou te zijn

pauwMaar als jij je bewust bent geweest van je doel, als je je bewust bent geweest van je reden van bestaan op deze prachtige smaragd in het Universum, de planeet Aarde, Gaia, dan heb je meer dan eens ervaren hoe het leven je dient.

Je weet hoe alles goddelijk georkestreerd is om je te ondersteunen in het verhaal dat je in dit leven wilde leven.

Je hebt geluk gehad dat je dit al die tijd al wist.

Als je het niet wist, en misschien nog steeds niet weet wat je doel is, heb je ook veel geluk gehad!

Want je beleeft deze ervaring blanco, zonder voorkennis. Dat is alsof je voor het eerst naar een pretpark gaat en voor het eerst in de achtbaan en alle andere attracties gaat, zonder te weten wat je kunt verwachten.

Dat alleen al heeft een prachtige charme! Dus waardeer dat ook.

Dit is de tijd

geluksklavertjeErvaar het leven als een geschenk, als een geluksamulet, als een rit die je maakt in een avonturenpark, waarbij je de meest wonderlijke, soms rare, vaak enge dingen meemaakt die je je maar kunt voorstellen.

Maar weet dat het er allemaal voor jou is, om het avontuur te beleven, om je leven ten volle te leven.

En word je ervan bewust dat je opties hebt, dat je keuzes hebt, en dat je nu een nieuw tijdperk in je leven ingaat.

Een tijdperk waarin je je kracht ontdekt, waarin je de Waarheid van jezelf ontdekt, waarin je je ervan bewust bent dat je veel meer bent dan een fysiek mens.

Dit is die tijd, de tijd voor die ontdekking, de tijd voor het realiseren van dat wat je werkelijk bent.

En wij zijn hier om je eraan te herinneren, om je te helpen het te leven, om je stukjes advies te geven over hoe je deze nieuwe tijd in je leven kunt aanpakken.

Zeg ons na

Je bent zo gelukkig dat je deze informatie naar je toe hebt kunnen trekken, dat je alles naar je toe hebt getrokken, inclusief onze wijsheid.

Wat eerlijk gezegd jouw wijsheid is, want alles is één, wij zijn jou en jij bent ons.

geniet, heb lief, leef, herhaalBegin dus meer van je leven te genieten. Begin met dankbaar te zijn, zeg genade, dank elk moment van je leven voor de goddelijke ontvouwing ervan, want niets is ooit per ongeluk of toeval.

Alles is er voor jou, om te leven, lief te hebben, te ervaren, te gedijen, en te groeien, uit te breiden.

Dat is je doel. Je hebt het gezegde ‘eet, slaap, herhaal’ en meestal staat er nog iets na ‘eet’. Nou, we willen dit gezegde veranderen in ‘geniet, heb lief, leef, herhaal’.

Dat zou je nieuwe mantra kunnen zijn: geniet, heb lief, leef, herhaal. Zeg het zo vaak mogelijk, als een constante herinnering aan waarom je hier op aarde bent!

We zijn allemaal de gelukkigen

We houden zoveel van je, lief mens, en we voelen dat wij de gelukkigen zijn, om ons met jou te kunnen verbinden, en jouw avontuur door jouw ogen te zien.

Jij bent ook net zo gelukkig, om deze kans te hebben, dit leven, deze ervaring op planeet Aarde.

We zijn echt de gelukkigen, nietwaar?

We houden van je, we houden van je, we houden van je. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Pretpark??? kerker zullen jullie bedoelen! Gevangenis, martelkamer, ziekenhuis, verpleeginrichting, macht, misbruik, armoede, honger, dood en verderf.
Pretpark? zelf gekozen? kom op!
Niemand kiest voor zijn/haar eigen ondergang, zeker niet uit vrije wil.
Dat de planeet aarde mooi en volmaakt is, geloof ik direct.
Maar de mens als bewoner hiervan is een complete mislukking, een kwaadaardig gezwel dat altijd en eeuwig strijd levert, zichzelf en haar leefomgeving verziekt en vernietigt.
Wat is daar volmaakt aan?
Als alles èèn is, gaat het mijn verstand te boven dat ook maar èèn cel bedenkt: weet je wat, ik ga naar de aarde voor een traumatische ervaring op te doen, van alle ellende hierboven beschreven.
WAARVOOR?

Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Ik kan me hier wel in vinden. Dank.

joke
joke
1 jaar geleden

De opties die er zijn is kommer en kwel!!! Voor de gewone burger.
Alleen de rijken hebben het leuk goed en gezellig!

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

Prachtig, helemaal waar!

Back to top button