Channelings

Geluk en de vragen die je niet hoeft te stellen – Channeling 03-11-2022

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

gelukkigWelkom, welkom, lief mens, op deze prachtige dag. We zijn zo gelukkig om bij je te zijn en we zien jou graag net zo gelukkig. Geluk is iets dat zo gemakkelijk te bereiken is, maar jij hebt de neiging het zo moeilijk te maken!

Wat is geluk?

Het is een staat van zijn waarin je je tevreden, content en gelukkig voelt. Het geeft je zin om te glimlachen, soms zelfs te zingen.

Je voelt liefde, je voelt vreugde, je voelt je alsof je de hele wereld aankunt, en je hebt het gevoel dat alles plotseling op zijn plaats is gevallen.

In feite ben je perfect afgestemd op je Ziel en de wensen van je Ziel voor jouw menselijke ervaring.

In een staat van geluk hoef je niet uit te zoeken waarom je je gelukkig voelt. Natuurlijk, vaak als je zulk geluk voelt, weet je wel waar het vandaan kwam, wat het veroorzaakte, wat het in gang zette, maar in principe ga je niet zwaar nadenken over waarom je je zo voelt.

Je accepteert het gewoon, geniet ervan, en meestal wil je het delen met anderen, zodat zij hetzelfde geluk voelen als jij.

vragenVragen

In een staat van gelukkig zijn is het niet nodig om een heleboel vragen te gaan stellen. Dat is dus een groot verschil met in een staat zijn van oordeel, woede, depressie, verdriet, angst of een andere emotie die je zo vaak voelt, nietwaar?

Als je een van die emoties of gevoelens voelt, als je in een toestand van een lagere trillingsfrequentie bent, begin je voortdurend deze vragen te stellen: waarom overkomt mij dit? Hoe komt het dat ik dit voel? Wat kan ik doen om eruit te komen? Waarom lukt het niet om eruit te komen, wat ik ook doe? Waarom lijkt de wereld zo donker en onaangenaam als ik me zo voel?

Al die vragen komen ineens naar boven als je in een ‘mindere’ gemoedstoestand verkeert dan wanneer je je gelukkig voelt. En onthoud dat we daar geen oordeel over hebben, geen enkele emotionele toestand is beter of slechter dan een andere.

Emotionele staten van zijn

We willen graag dat je je bewust wordt en zowel de overeenkomsten als de verschillen gaat zien tussen de staat van geluk en de andere genoemde emotionele staten.

emotiesDe overeenkomsten zijn eenvoudig: het zijn emoties. Emoties en gevoelens worden getriggerd door gedachten over gebeurtenissen, situaties, mensen en dingen die om je heen gebeuren. En aan die gedachten geef je betekenis! Je bestempelt ze als goed of slecht.

En dan komen de emoties op gang. Nadat je een gedachte een label hebt gegeven, er een betekenis aan hebt gegeven, begin je die gedachte, en soortgelijke gedachten in dezelfde vibratie, steeds weer te denken.

Dit is een proces waar je een pro in bent geworden als het gaat om dingen die je als ‘negatief’ ervaart, en het verstrikt je en houdt je vast in de gedachten en gevoelens!

Hoe is geluk anders?

De verschillen zijn duidelijk: als je gelukkig bent, vraag je niet naar het hoe en waarom, je hoeft geen etiketten te plakken, je geniet gewoon van het gevoel.

Je bent geneigd er niet meer betekenis aan te geven anders dan dat je zo gelukkig bent dat je er bent in dat moment.

Dat is dus nog iets om in gedachten te houden: geluk is een staat van zijn waarin je perfect afgestemd bent op je Ziel, en je bent in het moment!

Terwijl je bij de andere gemoedstoestanden de neiging hebt om in gedachten van het verleden of de toekomst te duiken, maar beslist niet in het nu-moment. En wat vibratie betreft, stuur je in die toestanden weg van je Ziel en je kracht!

zielsverbinding en afstemmingKom weer in lijn met je Ziel

Het antwoord om uit de, wat jij ervaart als, ‘negatieve’ emoties en gemoedstoestanden te komen, is om vanuit je hoofd in je hart te stappen, en de gedachten te stoppen.

Kom terug naar het nu-moment, en stop met denken aan het hoe en waarom, en accepteer dat je gevoelens energiegolven zijn.

Ze komen, en ze gaan, maar vooral de lagere trillingen blijven veel langer aanhouden als je eraan blijft denken!

Dat is een ander verschil met geluk: hoe minder je denkt en analyseert, hoe langer het gelukkige gevoel bij je blijft.

Oefen je in gewoon zijn, leven in het nu-moment, zonder zoveel te analyseren, en je zult zien dat je vaker en langer geluk zult voelen.

Dit is onze missie

En dat is het hele doel van onze boodschappen aan jou. We willen niets anders voor je, dan dat je gewoon gelukkig bent, dat je geniet van het geluksgevoel, en geniet van dit prachtige leven in het fysieke lichaam van je menselijke zelf, wetend wie je werkelijk bent, volledig in je kracht staand!

Wij houden van je, wij houden van je, wij houden van je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.6 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jet
Jet
4 maanden geleden

Dank voor deze liefdevolle boodschap! 🙏❤️

Rose
Rose
4 maanden geleden

🙏❤💓💗👌👍

Vlinder
Vlinder
4 maanden geleden

Het NU moment kan ook heel verdrietig zijn.

Madeliefje
Madeliefje
4 maanden geleden

Als je los kunt laten en accepteren dat zou je al een stukje geluk kunnen noemen,dan leef je al een stuk prettiger,liefde zit in je hart,de rest is geleend of tijdelijk. wat moeilijk is niet moeilijker maken.LIEFDE.voor iedereen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x