Homepagina » UFO Database Archief » Gennep 22 augustus – Rood/oranje lichtgevend object

Gennep 22 augustus – Rood/oranje lichtgevend object

Ik heb zojuist tussen 21:50 en 22:20 een fel rood/oranje schijnsel gezien.

Ik dacht eerst aan een Bengaalse lichtkogel, maar zag weinig tot geen beweging en besefte direct dat een lichtkogel een volstrekt stomme ingeving was (dit ter verduidelijking van de eerste indruk). Ik keek nogmaals goed, zag aan de door mij vermoedde hoogte dat het zeker geen vliegtuig was, ook geen vlamballon (of hoe zo’n ding ook heten mag) maar het had er alle schijn van dat ‘t een ster was. Op dergelijke afstand zo leek althans.

Alleen het soort en de kleuring van het schijnsel was van danig onherkenbare aard dat het mijn aandacht de volledige tijd bij zich hield. Uiteindelijk werd ‘t kleiner of doofde het. Het verschil heb ik niet kunnen waarnemen.

Was het een raket die gelanceerd is? Was het een stuk brandend ruimtepuin dat in de dampkring verbrandde? Was het een meteoriet? Het werd heel klein en prompt was het verdwenen of niet meer zichtbaar. Het geheel duurde zo’n vijf minuten, maar het zou zomaar kunnen dat ‘t al een tijdje aan de lucht stond voordat ik het waarnam. Ik ben heel erg benieuwd waar ik getuige van ben geweest. Zou u mij enige duidelijkheid kunnen verschaffen. Heeft u misschien meer meldingen binnen gekregen over dit wat ik noem schijnsel? Ik ben woonachtig in Gennep, Noord Limburg, aan de grens met zowel Brabant alsmede Gelderland. Bovenstaande tijd was het ongeveer. Als ik preciezer zou moeten zijn, zou ik het gooien op 22:00.

Ik hoop echt dat u me iets kunt vertellen over hetgeen ik gezien heb.

Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten,
M.S.Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine ...

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...