Channelings

Kun je gevoeligheid kweken, leren gevoeliger te zijn? – Channeling 04-04-2023

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn blij weer bij je te zijn en willen graag met je spreken over gevoeligheid en hoe ook jij gevoeliger kunt worden.

Wat bedoelen we met gevoeligheid en gevoelig zijn?

gevoelig voor het ongeziene en ongehoordeAls je gevoelig bent, gaan je zintuigen gemakkelijk ‘af’. Je voelt of registreert dingen, emoties, vibraties, sferen, energieën, voordat de meeste andere mensen dat doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

En veel mensen registreren nooit wat jij voelt.

Sommigen noemen het intuïtie, anderen noemen het spiritueel of zelfs mediamiek.

Wanneer we het woord gevoelig of gevoeligheid gebruiken, bedoelen we het bewust zijn van energieën, het opmerken van dingen die je ogen en andere fysieke zintuigen niet kunnen waarnemen.

Maar de gevoeligen, de intuïtieven, degenen met paranormale gaven, kunnen dat wel. Zij registreren dingen die zich afspelen op een ander niveau, in een andere dimensie zo je wilt.

We weten dat velen van jullie gevoelig zijn.

Veel mensen hebben het ‘weten’ ervaren van iets dat stond te gebeuren, en binnen korte tijd zagen zij het gebeuren, of hoorden zij dat het gebeurde.

Of ze komen een kamer binnen en zonder dat er een woord is gezegd, voelen zij de sfeer aan en weten zij dat daar iets gaande is.

En er zijn mensen die duidelijk dingen kunnen zien, horen, voelen en specifiek kunnen vertellen wat er gaat gebeuren of gebeurd is.

Dit vermogen, dit soort gevoeligheid is waar we het hier over hebben. En hoewel er mensen zijn die met dit vermogen geboren worden, kun je het toch leren, zelfs als je denkt het niet te hebben.

Zet het geklets uit

Dus, hoe word je gevoeliger? Hoe leer je deze gevoeligheid te gebruiken voor je eigen leven en dat van de mensen om je heen?

Om deze gevoeligheid aan te boren, moet je weten hoe je je geest tot rust kunt brengen.

zet het innerlijk geklets uitSchakel het geklets in je geest uit, de constant pratende stem of stemmen die je de hele dag vertellen wat je moet doen of hoe je je moet voelen.

Het geklets dat voortdurend zaken uit het verleden naar boven haalt, en ideeën en beelden over mogelijke gebeurtenissen in de toekomst.

Zet dat uit. Het lijkt misschien moeilijk, maar het is mogelijk.

Je kunt yoga gebruiken of meditatie, om te wennen aan een rustigere geest.

Het vergt oefening, maar als je in staat bent dat geklets te stoppen, zul je zoveel meer ontspannen zijn, en beter in staat om in het nu-moment te leven.

Begin beter te luisteren

Ten tweede moet je meer naar je intuïtie luisteren.

En het verschil horen en begrijpen tussen je oude, kletsende innerlijke stem, en de stem die je dingen komt vertellen die je niet zou kunnen weten, maar die je toch weet.

Die stem heeft een andere energie en voelt meestal dringender aan dan de kletsstem.

Word je dus bewust van de verschillen tussen die stemmen in je hoofd.

Als je in staat bent het ‘normale’ geklets in je hoofd uit te schakelen, zal de nieuwe stem, de stem van je intuïtie, van je ‘innerlijk weten’ duidelijker doorkomen.

Leer begrijpen

Als derde zul je moeten leren hoe je de dingen die je hoort, ziet of voelt kunt interpreteren.

Velen die gevoelig zijn voor energieën, bijvoorbeeld van overledenen, engelen of gidsen, voelen of registreren een verschuiving in hoe zij zich voelen.

Richt je op je gevoelens, zonder dat ze je op een persoonlijk niveau diep in beslag nemen.

Het gaat niet alleen om het voelen van emoties, het gaat om de boodschappen die doorkomen, en de emoties begeleiden je om te begrijpen waar de boodschap over gaat.

Als je je daarvan bewust bent, word je ook geleid naar de juiste interpretatie van wat je registreert, voelt of zelfs ziet.

Boodschappen of informatie kunnen voor jou persoonlijk zijn, of voor het grotere goed, voor het collectief, voor groepen mensen, gemeenschappen, families of vriendengroepen.

De vermogens van gevoelige en intuïtieve mensen zijn eindeloos. Leer te luisteren, en gaandeweg zul je leren wat de dingen die je voelt betekenen en hoe je hiermee omgaat.

Iedereen kan het

Leer gevoelig te zijn voor stemmingen en energieënEr is een reden dat je dit vermogen hebt, of het nu al wakker is of niet.

Dus waarom niet er meer gebruik van maken, voor je eigen bestwil en voor het welzijn van de mensheid.

We houden zoveel van je, lief mens, en we zien je vermogens met de dag groeien.

Onthoud wie je bent, jij bent de Bron van Energie, je kunt niet langer ontkennen waar je vandaan komt.

Je opent je voor nieuwe manieren van communiceren, van registreren wat er in en om je heen gebeurt.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij houden van je, wij houden van je, wij houden van je.

En daarmee zijn we compleet voor vandaag.

4.9 18 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Dank weer voor deze positieve boodschap.

Rose
Rose
1 jaar geleden

Zo is dat 🙏❤💞💓💕💗💖👍👌✌verschuiven naar hoger bewustzijn.👍👍👍

Madeliefj
Madeliefj
1 jaar geleden

Bedankt voor deze informatie,er zijn mij dingen bekent,laat de Liefde maar bij ons binnen komen,je leeft prettiger,en daar ben ik dankbaar voor.

Back to top button