UFO Database Archief

Gorinchem 13 mei – Veel UFO activiteit zichtbaar met IR kijker

Help door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: S.
Woonplaats: Gorinchem

Omdat ik graag met eigen ogen wilde aanschouwen wat alle “complotters” beweren heb ik laatst een PRO-YUKON kijker gekocht die voorzien is van de laatste digitale IR fase 3 techniek.

Vrijdagnacht op mijn balkon (Gorinchem) gaan liggen om 0100 uur, na 2 seconden kijken zag ik tot mijn grote verbazing direct 2 ufo’s waarvan er 1 in een rechte lijn vloog en de 2e er dicht in de buurt hiervan uitwijkmanoeuvres uitvoerde (het leek wel of deze zich uit de voeten maakte voor mijn IR) Rond half 3 kreeg ik het erg koud en ben ik een jas gaan aantrekken (ik had niet verwacht dat het zo druk was boven onze hoofden) tot 0157 uur heb ik gemiddeld om de 6 minuten een ufo waargenomen en dat terwijl het halfbewolkt was. De laatste ufo zag ik rond 0155 uur, (deze was anders dan anderen) hij vloog op een duidelijk lagere hoogte dan de rest (600-1000 meter?) ik kon details waarnemen, het centrum van dit object was zwart en de buitenrand lichtgevend. Toen ik hem in beeld had (hij verscheen uit het niets) voerde het direct hightech uitwijkmanoeuvres uit (alsof ze mijn IR waarnamen) na ongeveer 10 seconden gebruikten ze een bepaalde techniek om zich te verhullen, -dit lukte slechts ten dele- vermoedelijk door de verfijnde techniek van de YUKON kon ik de ufo blijven volgen totdat deze achter het zicht van een muurtje verdween. Om 0157 kreeg ik het zo koud dat ik moest stoppen.

Wat ik wil zeggen is dit; ik lees al zeker 7 jaar mee op Niburu.nl, ik kan iedereen aanraden om eens met eigen ogen omhoog te kijken met IR fase 3, de hemel is bezaaid met Ufo’s!

(Wellicht is een “kijk sessie” een leuke toevoeging voor een presentatie?)

Bij mij zorgde deze ervaring voor een nieuwe fase in mijn bewustwording.

Groeten,
S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dorro1
dorro1
11 jaren geleden

hoi s
waar kan ik die pro-yukon kijker kopen en wat kost ie
en is het type ir fase 3??

mvg dorro

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x