UFO Database Archief

Gorredijk 5 mei – Vuurbal remt af en blijft minutenlang stil hangen

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: L.D.
Woonplaats: Gorredijk

Gisteravond was ik met een vriendin in Gorredijk (Friesland) aan het wandelen toen we rond 22.15 uur een geel-rode soort ‘vuurbal’ in de lucht zagen. Het vloog redelijk snel in zuidwestelijke richting en knipperde niet, waardoor het volgens ons geen vliegtuig kan zijn geweest. Er was ook geen geluid te horen, het was rustig buiten. Wat ons direct opviel was de snelheid waarmee het in 1 rechte lijn vloog.

Toen we contact met het object maakten, minderde het vrij snel vaart en bleef vervolgens enkele minuten lang boven de gracht hangen, om vervolgens langzaam weer verder te vliegen. Aangezien we ook een knipperend passagiersvliegtuig tientallen meters verderop zagen, denk ik dat het object minimaal 3x groter dan het vliegtuig was, wellicht ook door het hoogteverschil.

Ik wilde dit even melden en hoop dat meer mensen dit bijzondere object hebben gezien.

Noot UFO-Meldpunt: Dit object is ook door andere getuigen waargenomen. Zie: http://ufo-database.livejournal.com/308484.html

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x