UFO Database Archief

Gouda 22 januari – Oranje bol

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hallo redactie van ufo-meldpunt Niburu,

Ik ben T.D., 18 jaar oud kom uit Gouda (waar ik deze ufo heb gezien) en ik ben muzikant.

Ik liep in de nacht van vrijdag 22 januari met mn vader en wat vrienden naar mn vaders huis van een concertje van de metalband Cilice. dit was al een speciale dag voor mij omdat veel synchroniciteiten hadden plaatstgevonden deze dag. 1 belangrijk voorbeeld daarvan is: Ik was op een nieuw instrument namelijk de Koyabu, een japans tapping instrument een nieuwe techniek aan het oefenen genaamd polyritmes. Deze metalband gebruikt bijna alleen maar deze techniek van het gebruik van ritmes. Kortom en nogmaals, dit was een hele speciale dag voor mij. Dat even als achtergrondinfo.

Toen ik naar mijn vaders huis liep, die ook geïnteresseerd is in onderwerpen die op jullie site in het licht komen en ook bekend als budhymann op jullie forum heeft gezeten, helemaal onder indruk en invloed van die dag zag ik 1 oranje bol samen met m’n vader en 2 vrienden van mij. Ik dacht eerst dat het een lampion was, maar ik kwam gauw van die gedachten af. De bol kwam om precies te zijn uit het noord-noord-westen en bewoog zich richting het westen. Maar op een gegeven moment stond hij stil. Dat was op het moment waar de rest van de mensen met wie ik was naar binnen wilde gaan en het al gezien had en ik langer wilde blijven wachten totdat de show over was, haha. Omdat hij een bepaalde regelmaat in zijn helderheid had en op een gegeven moment stil stond dacht ik dat dit geen lampion kon zijn. Maar misschien zie ik dit mis. Ik heb 3 getuigen die ik persoonlijk ken die ook overtuigd waren dat dit niet normaal was. En aangezien er vaker oranje bollen zijn gezien boven Gouda vond ik dit de moeite waard om te melden.

gegroet,
T.D.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x