Graancirkels

Graancirkel in Italië trekt veel bekijks

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs verscheen in Robella in de Italiaanse provincie Asti van de ene op de andere dag een grote graancirkel.

De mysterieuze geometrische patronen in de graanvelden rond Robella trokken bezoekers uit binnen- en buitenland, zo meldt het Italiaanse persbureau ANSA.

Niemand kan met zekerheid zeggen hoe graancirkels, complexe vormen in platgelegd graan of andere gewassen, precies ontstaan. Graancirkels werden vooral populair na de film Signs met Mel Gibson.

De graancirkel in Noord-Italië kwam voor de 545 inwoners van Robella als een verrassing. Burgemeester Giuseppe Turino was één van de eersten die op de hoogte werd gebracht van het fenomeen. Hij nam vervolgens contact op met de boer en bracht persoonlijk een bezoek aan het weiland. De landeigenaar plaatste voor de bezoekers zelfs een grote parasol bij de weg.

Het is niet voor het eerst dat een graancirkel in de vorm van een ster is gevonden in het noorden van Italië. In juni 2010 verscheen een zespuntige ster en in juni 2011 een zevenpuntige ster. De ster die dit maal is aangetroffen heeft acht punten.

Bron: Ansa.it

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

kunnen ze niet een keer een Maïscirkel maken ? die graancirkels ken ik nu wel.

max1
max1
9 jaren geleden

Ik kan me niet aan het idee onttrekken dat het een marketingstunt is, en dat er kunstenaars zijn ingehuurd om deze cirkel te vervaardigen, vanwege de publiciteit die het oplevert voor de regio.

Dovahkiin
Dovahkiin
9 jaren geleden

Hallo Niburu,

Ik hoor graag als er iets bekent is over de eventuele betekenis van deze graancirkel,

alvast bedankt

kees
kees
9 jaren geleden

ik dacht dat het meer op een sterregat lijkt . de middelste cirkel lijkt wel of die wijzers heeft twee voor de grote wijzer en een voor de kleine wijzer.en die rontjes zijn planeten . met een 8 puntige ster zo zie ik het .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x