UFO Database Archief

Grijpskerk 21 oktober – Roodoranje vlammend ovaal object

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.B.
Woonplaats: Grijpskerk

Maandag 21-10-2013, rond 21:30 uur, reed ik over een weg ten noorden van de NAM-locatie te Grijpskerk, toen mij een rood/oranje schijnsel in het noorden opviel. In eerste instantie dacht ik aan een fakkeltoren van de NAM, maar ik besefte dat er in die richting geen torens stonden, bovendien stond dit licht een stuk hoger in de lucht.

Dus ben ik gestopt om het eens goed te kunnen bekijken. Het was een soort langzaam oranje/rood vlammende ovaal, ik kon de afstand niet precies inschatten, maar het leek mij een object van een behoorlijk formaat op een paar kilometer hoogte.

Helaas, alsof de duvel er mee speelde kwam er al snel een wolkendek aanschuiven, waarachter het object verdween.

Ik moet erbij vermelden dat ik een soortgelijk object al eens eerder heb waargenomen in hetzelfde gebied. Dit was in het najaar van 2010 toen ik samen met een kennis ’s avonds laat in de auto reed. Het verbaasde ons destijds zo dat wij de auto langs de weg zetten en er ongeveer een kwartier naar hebben gekeken tot het verdween. Die keer was het object veel hoger in de lucht te zien, en was het meer een bol. Naar onze schatting moest het ongeveer boven de Kazerne te Lauwersoog hangen.

Overigens zie ik hier geregeld een Chinese lantaarn overvliegen, dus dat durf ik wel uit te sluiten.

Ik ben erg benieuwd naar wat dit is… er moeten meer mensen zijn die dit gezien hebben.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x