UFO Database Archief

Grijpskerk 6 maart – Driehoekig object met 3 bollen aan onderzijde

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.S.
Woonplaats: Grijpskerk, Herestraat

Op 6 maart 2013 stond ik rond de klok van 22:00 uur de sterrenhemel te bekijken vanuit mijn tuin in Grijpskerk. Na ongeveer 15 minuten zijn je ogen gewend aan het donker. Ik keek naar boven naar de sterren. Opeens zag ik een driehoekig voorwerp met aan de onderkant 3 bollen. Het object was niet verlicht. Het object had geen scherpe, maar afgevlakte punten. Het object vloog over mij heen. Het was best groot zo ik kon zien. Wel vreemd.. Ik dacht eerst: wat was dat? Daarna keek ik weer omhoog. Toen zag ik een groep vogels in de lucht.
Hier kon ik de afstand goed van schatten. Van het object niet. Het was helder… Ik ben toen vanuit de tuin naar huis gelopen. Bij de achterdeur ben ik stil gaan staan. Ik keek omhoog en zag hetzelfde object nogmaals. Het vloog toen in een andere richting. Bijzonder dat je 2x hetzelfde object ziet… een onwerkelijke waarneming noem ik dit.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x