UFO Database Archief

Groningen 21 februari – Oranje bol en geluidloos object met rode gloed

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: H.S.
Woonplaats: Groningen

Gisteravond d.d. 21-02-2012 (21.08 uur – 21.15 uur) fietste ik vanaf woonwijk Reitdiep in Groningen richting Vinkhuizen. Op een gegeven moment zag ik richting Aduard een knipperend fel ORANJE bol. Het ging een aantal keren aan en uit. Heb er dus met verbazing naar staan kijken. Er was op dat moment behoorlijk wat vliegverkeer in de lucht, dus dacht in 1e instantie een vliegtuig. Maar de oranje bol verdween na een paar minuten geheel. Net alsof het licht uitging. Op het moment dat ik verder wou fietsen zag ik een rode gloed vanuit de richting komen waar ik iets eerder de oranje bol had gezien. Heb daar ook naar staan kijken. Het was een “vliegtuig” zonder geluid met een rode gloed om het hele ding heen. Weet niet of meerdere mensen dit gezien hebben, moet haast wel want er zijn tijdens deze waarneming een stuk of 5 mensen mij voorbij gekomen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jvdwolde
jvdwolde
10 jaren geleden

Licht in de lucht, geluidloos en snel, geen vliegtuig!

Ik liep net even naar buiten en zag een fel licht boven Meppel snel richting het oosten (Hoogeveen) gaan, geluidloos en een constant licht, geen knipperende lichten te zien zoals bij een vlieguig, deze vloog ook lager en sneller…gepoogd een video te maken maar helaas was het ding te snel weg, misschien iemand in Hoogeveen of verder naar het Noord-Oosten die iets gezien heeft??
Gr. Jack

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x