UFO Database Archief

Groningen 22 maart – Grote oranje lichtbol

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 00.20 uur
Datum: 22 maart
Weertype: vrijwel onbewolkt

ORANJE GERUISLOZE LICHTBOL GRONINGEN STAD!

Op 21 maart (eigenlijk 22 maart plusminus 00.20uur) heb ik op lage hoogte een grote oranje lichtbol gezien toen ik achter het huis naar buiten liep. In eerste instantie dacht ik dat ik in mijn ooghoek nu eindelijk ook eens een vallende ster zag die in de dampkring opbrandde.

Hij trok natuurlijk meteen mijn blik maar toen de oranje gloed niet kleiner werd dacht ik in tweede instantie aan een klein vliegtuig met een grote lamp aan. Mijn oren zochten direct het daarbij horende geluid wat niet kwam. Dit alles speelde in luttele seconden. Daarna realiseerde ik me dat ik iets bijzonders zag en kon in een tijdsbestek van ongeveer 1 minuut zien hoe deze oranje lichtbol op ongeveer 200 meter hoogte langzaam (net te langzaam voor een klein vliegtuig) en totaal geruisloos over vloog.

De lichtbol was niet strak afgelijnd maar had aan de buitenkant van de bron een lichte trilling, vergelijkend met een lichtbron die geen constante stroomtoevoer heeft. Ik heb deze bol rustig en opgewonden tegelijk gevolgd tot ik deze op verre afstand als een klein lichtpuntje zag uitdoven. De bol volgde daarbij een constant rechte koers en onveranderde hoogte richting Ten Boer.

R.P.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
paulhoog
paulhoog
12 jaren geleden

Ook gezien

Omstreeks 23.00 uur ging ik met mijn nachtkijker even naar buiten.
Plotseling zag ik een oranje lichtbol die langzaam en licht schokkend zich van west naar oost verplaatste.
plotseling was het weer verdwenen.
5 minuten later liep ik naar huis, en zag de bol weer, en het vreemde was dat het zich weer op dezelfde plek zich voortbewoog.
Het was trouwens bewolkt, en dus geen ster of sateliet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x