UFO Database Archief

Groningen 24 april – Oranje bol

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 21.30 uur, 24 april 2010
Weertype: Zon al 20 minuten onder, lucht zonder wolken, nog klein restant verlichting van zon en paar restanten verwaaide uitlaatgassen van vliegtuigen.

Ik stond op het balkon en zag een oranje bol van oost naar west gaan met een constante snelheid. Oranje bol doofde en ik dacht: gaaf, dat was een vallende ster. Nadat de oranje bol was uitegdoofd zag ik dat er een zwart object op dezelfde plaats met zelfde hoogte, richting en snelheid door bleef gaan. Ik zag dit zwarte object voor nog ongeveer 5 seconden. Daarna was het niet meer mogelijk door de duisternis om hem te blijven volgen.

Het had de afmeting van een verkeersvliegtuig op ongeveer 3 kilometer hoogte. Ook had het ongeveer de snelheid van een dergelijk vliegtuig op die hoogte. Alleen niet duidelijk met vleugels. Object had duidelijk geen indicatie lichten (knipperende rood/wit) aan.

Mvg,
M.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
manu_shya
manu_shya
12 jaren geleden

zwarte vliegtuig

Zo iets heb zelf ook gezien,op 8 april in hoek van Holland, eerst zag ik een zeer grote oranje-gele verlicht iets die zeker langer dan 5 minuten op het zelfde plek bleef staan,toen begonnen lichtstralen vanaf de bolle licht uit te komen, een ongelofijke lichtspel, toen zijn de licht stralen weg en het bleef alleen maar de grote verlichte ding dat langzaam doofde uit maar toen zag ik een donkere vliegende iets dat alleen maar een zeer kleine witte licht van onder had naar het noorden vliegen,om 2000meters hoogte schatte ik.Heb ook fotos van gemaakt, ze zijn donker maar als je vergroot zie je wel iets dat best vreemd is.Heb geprobeerd de fotos hier op ufo database te zetten maar het is me niet gelukt. het lukt me niet de vergroting van de foto op te slaan…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x