UFO Database Archief

Groningen 25 juni – Helder stervormig object

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

25 juni 2010 – 00.25 uur Nederlandse tijd Licht bewolkt
Kenmerken: zeer helder wit object (ster-vormig)
Afmeting: ter grote van een (klein) vliegtuig
Vlieghoogte: op grote hoogte vlak onder het wolkendek Gelijkmatige snelheid / geen motorgeluid

Dit is dus alweer de vijftiende keer dat ik “iets” heb gezien wat ik niet kan verklaren. Sinds ik in Groningen ben komen wonen zie ik regelmatig vreemde objecten. (En dit zijn dus geen ballonnen!) Als een echte UFO fanaat kijk ik dan ook elke avond naar de nachtelijke hemel in de hoop iets bijzonders te zien. Zo ook op 25 juni. Ik liep met mijn honden door de Selwerderdwarsstraat richting Plantsoenstraat en zag een helder wit licht aan de westelijke hemel. Omdat het zo helder was en wit van kleur (als ware het van een bouwlamp) dacht ik daarbij aan de ster Sirius en de planeet Venus. De laatste tijd worden er veel (zeer veel) Thaise ballonnen opgelaten boven Groningen maar dit licht flakkerde niet, was constant aanwezig en te helder om van een lampje of kaars afkomstig te kunnen zijn. Het was overduidelijk geen ballon. Het kon ook geen ster of planeet zijn want het bewoog. Dit vreemde object was stervormig (vijf punten zoals bij een kerstster) en vloog geluidloos met hoge snelheid in Zuid-Oostelijke richting. Daarna verdween het (boven het centrum van de stad) in de wolken. Ik heb het object slechts 2 minuten gezien en helaas geen andere getuigen.

Wellicht hebben andere Groningers het object ook gezien.

Met vriendelijke groet,
S.

(Noot: Vanwege de omschrijving de vluchtdata van ISS gecontroleerd op Human Spaceflight van NASA, maar geen overeenkomstige vlucht geregistreerd op het gemelde tijdstip.)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
raptor7x
raptor7x
12 jaren geleden

Ik heb ditzelfde object waarschijnlijk ook gezien boven Veenendaal op zondagavond 27 juni 2010. Dezelfde zeer heldere stervorm, geluidloos vliegend, zonder verdere bijzonderheden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x