ongebruikte categorie

Groningen 28 juli – Rood/groen licht met onconventioneel vlieggedrag

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.W.
Woonplaats: Groningen

Gisteravond, zondagavond rond 22.30 – 22.45 uur, zat schuin boven mijn huis in de wijk Lewenborg te Groningen een oranje/geel licht. Ik ging ervan uit dat er een planeet wat dichter bij de Aarde stond. Ik heb zo’n prachtige app waarop ik kan zien welke planeten waar aan de hemel staan. Ik zoeken maar hij stond er niet op.

Terug naar het raam gelopen zag ik dat het licht weg was maar er bewoog een lichtverschijnsel met de kleuren rood/groen van mij af. Ok, ik woon dicht bij Eelde en vakantievluchten gaan wel over mijn huis. Vliegtuigen voeren ’s nachts rood en groen licht, dus verklaard. Maar het licht stopt plotseling en staat van het ene op het andere moment doodstil. Vervolgens beweegt het zich loodrecht naar beneden draait een halve cirkel en stijgt weer loodrecht omhoog. De techniek staat voor niks maar dit is geen vliegtuig. Ik hoor ook niet het geluid van een vliegtuig, helikopter of wat dan ook. Ik sta voor mijn raam op de bovenverdieping en het raam staat wagenwijd open. Ik had iets moeten horen. Al met al duurt dit ongeveer een minuut, het licht verdwijnt achter woningen en ik kan het helaas niet meer volgen.

Wat het is weet ik niet. Ik kan geen contouren zien, alleen maar licht. Dit moeten meer mensen hebben gezien en ik ben benieuwd of er meer meldingen bij u binnen zijn gekomen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x