Homepagina » UFO Database Archief » Groningen 28 juli – Rood/groen licht met onconventioneel vlieggedrag

Groningen 28 juli – Rood/groen licht met onconventioneel vlieggedrag

Naam: M.W.
Woonplaats: Groningen

Gisteravond, zondagavond rond 22.30 – 22.45 uur, zat schuin boven mijn huis in de wijk Lewenborg te Groningen een oranje/geel licht. Ik ging ervan uit dat er een planeet wat dichter bij de Aarde stond. Ik heb zo’n prachtige app waarop ik kan zien welke planeten waar aan de hemel staan. Ik zoeken maar hij stond er niet op.

Terug naar het raam gelopen zag ik dat het licht weg was maar er bewoog een lichtverschijnsel met de kleuren rood/groen van mij af. Ok, ik woon dicht bij Eelde en vakantievluchten gaan wel over mijn huis. Vliegtuigen voeren ‘s nachts rood en groen licht, dus verklaard. Maar het licht stopt plotseling en staat van het ene op het andere moment doodstil. Vervolgens beweegt het zich loodrecht naar beneden draait een halve cirkel en stijgt weer loodrecht omhoog. De techniek staat voor niks maar dit is geen vliegtuig. Ik hoor ook niet het geluid van een vliegtuig, helikopter of wat dan ook. Ik sta voor mijn raam op de bovenverdieping en het raam staat wagenwijd open. Ik had iets moeten horen. Al met al duurt dit ongeveer een minuut, het licht verdwijnt achter woningen en ik kan het helaas niet meer volgen.

Wat het is weet ik niet. Ik kan geen contouren zien, alleen maar licht. Dit moeten meer mensen hebben gezien en ik ben benieuwd of er meer meldingen bij u binnen zijn gekomen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

europese commissie

Europese Commissie komt met doodeng document. We mogen niet meer zelf denken

De Europese Commissie heeft net een doodeng ...

nederland

Zo koud is het op 11 juli in bijna 100 jaar niet geweest

Nederland krijgt warme zomer: 35 tot 40 ...