UFO Database Archief

Grubbenvorst 27 september – Stilhangend zoemend hoekig fel verlicht object

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: C.S.
Woonplaats: Grubbenvorst

Vanmorgen rond 05:40 uur in Grubbenvorst ( Noord-Limburg ) werd ik wakker door het huilen van onze baby, na deze verzorgd en wel weer na bed gebracht te hebben keek ik naar buiten en zag in het oost/zuidoosten Jupiter en onze mooie Maan aan de hemel.

Ik ben toen naar buiten gegaan en besloot om met mijn 102mm lenzentelescoop even Jupiter te aanschouwen voordat ik naar mijn werk ging. Toen ik naar buiten liep om mijn telescoop te plaatsen zag ik in het oosten een fel licht branden wat stil in de lucht bleef hangen, dit was rond 06:00 uur boven Venlo-Noord. Vlak na de waarneming verplaatste het licht zich verder naar het oosten richting Duitsland en verdween.

Nu, ik woon boven een druk bevlogen luchtruim en zie vaak vreemde lichten en vanuit Duitsland opstijgende vliegtuigen die tot een bepaalde hoogte hun (kop)lampen aan hebben en dan overschakelen op het bekende flikkerlicht, echter dit licht stond stil!!

Na deze waarneming en een mooie kijk naar Jupiter ging ik naar het werk waar ik enkele uren later een collega sprak die over hetzelfde verschijnsel sprak.

Hij moest vandaag om 06:00 uur beginnen en terwijl hij ’s ochtends met de fiets arriveerde voor de poort van ons bedrijf zag hij hetzelfde licht echter nog geen 60-70 meter boven in de lucht. Het was zeer fel en hij kon contouren zien rondom het felle licht. De grootte van het object schatte hij rond dat van een Boeing 747 en was niet ‘rond’ zoals de bekende vliegende schotel maar had hoekige contouren. Terwijl hij naar boven keek hoorde hij een geruis en het object begon verder te bewegen richting Duitsland. Wat hij hoorde was geen motorgeluid maar een meer zoemend geluid.

Mocht hij deze waarneming niet genoemd hebben had ik dit niet aan jullie geschreven echter dit doordat ik zelf het licht heb gezien vind ik dit zeker waard om te vermelden.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x