UFO Database Archief

Haaksbergen, 13 maart – Groot boemerangvormig object

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gemeld door:
Naam: A.V.
Woonplaats: Enschede

Tijd: 23.55 uur
Datum: 13 maart 2014
Plaats: Haaksbergen

Kleur: middelgrijs
Grootte: 2x zo groot als een passagiersvliegtuig
Vorm: Boemerangvormig

Beschrijving van de waarneming:
Stond deze avond buiten een sigaret te roken op mijn werk, toen ik een boemerangvormig iets zag. Volgens mijn inschatting vloog dit ding half zo hoog als een vliegtuig, het maakte geen geluid en had in de achterste ronding 3 wazige witte lichtjes. Het ging zeer veel sneller dan de normale vliegtuigen die bij ons altijd overvliegen en het maakte een snelle bocht naar links. Enkele seconden later volgden er nog 2 die naast elkaar vlogen en exact dezelfde bocht namen.

Dit is de 2e keer dat ik zoiets heb gezien. De 1e keer was enkele maanden geleden, zo rond half oktober, toen er een gigantisch iets in de vorm van een driehoek overvloog. Ik schat op een hoogte van 4 kilometer. Dit ging echt razendsnel en ook geluidloos. Het stak donkergrijs af tegen de blauwzwarte lucht. Die moet echt gigantisch groot zijn geweest .

Wat ik deze keren gezien heb waren absoluut geen vliegtuigen. Daarvan vliegen er honderden per jaar over en zijn toch wel 2 minuten te zien. Daarvan hoor je toch nog wel het geluid van de motoren.

2.3 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x