Homepagina » UFO Database Archief » Haamstede 29 april 1973 – Object met afmeting voetbalveld

Haamstede 29 april 1973 – Object met afmeting voetbalveld

Op 29 april 1973 om 22.30 uur, stonden wij met de caravan in een boomgaard even buiten het dorp Haamstede. We hadden een prachtige lente dag hadden beleefd. ‘s Avonds die dag hadden we een prachtige heldere majestueuze sterrenhemel waarbij vooral de melkweg opvallend in al zijn glorie met zijn oneindige aantallen sterren zichtbaar was.

Zo tegen half tien in de avond omhoog kijkend naar het melkweg gestel werd mijn oog gefixeerd op een zeer helder niet flonkerende- naar wat ik dacht-stilstaande- ster. Plotseling bewoog deze ster zich in mijn richting en voelde meteen dat het een UFO kon zijn. Een enorme vreemde angst, anders dan normaal gebruikelijk, overviel mij omdat ik op dat moment dacht t.o.v. hetgeen in mijn richting komt ben ik maar een luis.

Geruisloos en met enorme snelheid vloog het op mij toe en merkte op dat tijdens het passeren ervan over mijn hoofd rondom de helwit gloeiende punt een enorm vlak aan sterren werd afgedekt. Op dat moment was- en ben ik ervan overtuigd dat ik een UFO heb waargenomen met afmetingen zeker ter grootte van een voetbalveld.

Toen ik de caravan via de voortent wilde binnengaan was het alsof mijn hoofd naar links werd bewogen en werd opmerkzaam gemaakt op een aantal heldere lichtflitsen- boven een rij aan de hemel afstekend boomtoppen- aan de zuidelijke hemel.

Om mijn vrouw geen angst aan te jagen dacht ik het hele UFO gebeuren maar voor me te houden. Echter in een weiland achter deze boomgaard was een weiland met koeien gelegen die erg aan het loeien waren. Opeens zei mijn vrouw “wat loeien die koeien angstig, ze komen ons toch niet halen uit de ruimte?” Toen overviel mij weer diezelfde angst die ik even te voren had ondergaan toen de UFO over mijn hoofd vloog.

Verderop in de boomgaard stonden nog twee caravans waarvan de bewoners van de ene caravan bij de andere op visite waren. Na afloop van deze visite hoorde ik een van de bure zeggen dat het gevroren had hoewel dit niet was voorspeld. Maanden las ik in een amerikaans tijdschrift dat het passeren van UFO’s vaak gepaard gaat met bevriezings verschijnselen en angst bij dieren.

L’Homme d’Écurie.
17-12-2009

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

duitsland

Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

tandartsen

Tandartsen trekken aan de bel: ‘Aantal patiënten explodeert door mondkapjes’

Het aantal mensen dat last heeft van ...

>