Homepagina » UFO Database Archief » Haarlem 1 oktober – Stervormig rood licht

Haarlem 1 oktober – Stervormig rood licht

Naam: E.H.
Woonplaats: Haarlem

Gisterenavond 1 oktober rond 20.00 uur deed ik mijn voordeur open om een briefje ervanaf te halen. Ineens werd mijn oog getrokken naar de prachtige bijna indigoblauwe hemel waarin een heel groot stervormig rood licht verscheen dat zich langzaam voortbewoog. Ik keek eerst goed of het geen vliegtuig was, bv. knipperlichten, maar het was alleen maar helderrood en er was totaal geen geluid te horen.

Het bewoog steeds langzamer en op een gegeven moment stond het stil gedurende ca. 10 sec. Toen ineens leek het als het ware te verschrompelen en werd een kleine stip en was daarna verdwenen. Totaal heeft het misschien 45 seconden geduurd.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

paternotte

Van der Staaij tegen Paternotte: ‘Laat dat 2G-plan toch varen’

Mijn moeder mocht weleens aanschuiven bij de ...

2g

Kabinet wil toch verder met 2G: ‘Mijn maag keert zich om’

Het kabinet wil toch verder met 2G, ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x