UFO Database Archief

Haarlem 14 januari – Twee goudkleurige objecten

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

-14 januari 2010 om 23.20 uur.
-Helder weer met lichte bewolking hier en daar.
-Goudkleurig, de vorm is het best vergelijkbaar met een vogel
-Beweging vloeiend, snel en geruisloos.

Tijdens honden uitlaten met m’n vrouw keken we naar de sterrenhemel.

Onze aandacht werd getrokken door Mars die zeer helder te zien was deze avond. Plotseling zagen we (in het verlengde van Mars) 2 goudkleurige objecten op grote hoogte van zuidelijk naar noordelijke richting vliegen.

Ze vlogen eerst synchroon en vlak voordat de beide objecten uit ons zicht verdwenen in de bewolking, maakte 1 van de objecten een sierlijke beweging die een beetje leek op een flauwe bocht. Er was geen geluid te horen. De beweging die het object maakte hebben wij nog nooit bij een vliegtuig gezien. De beweging was veel te snel op een te korte afstand. Het lijkt ons dan ook onmogelijk dat het om een conventioneel vliegtuig gaat. Omdat er ook vliegtuigen vlogen, was het verschil duidelijk waarneembaar.

Wat ons de laatste tijd ook opvalt, is dat er veel helicopters vliegen die lijken te patrouilleren. Vooral de decembermaand en deze maand tot nu toe zeker 4x. Op deze avond hebben wij echter geen helicopter gehoord.

S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x