UFO Database Archief

Haarlem 20 aug 2011 – Grote witte lichtbol

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: S.
Woonplaats: Haarlem

Helaas geen beeldmateriaal, maar we fietsten op 20 augustus 2011 rond 22.00 uur langs het Spaarne ter hoogte van het Dietsveld, en ik zag een wit licht, een bol vanuit kant van het Dietsveld komen. Eerst dacht ik aan een vliegtuig, maar het witte licht behield zijn bolvorm naarmate het dichterbij kwam. Het vloog niet hoog, maar kwam wel boven de bomen uit. Ik schat dat het op zo’n 50/60 meter hoogte vloog, maar dat is lastig in te schatten.

Op dat moment vroeg ik aan mijn vriendin of ze het licht ook zag. Toen het over ons heen vloog werd duidelijk dat het een lichtbol was. Ook toen het van ons weg vloog behield het nog steeds dezelfde vorm. Het vloog geruisloos over, er was geen geluid. Mijn vriendin beaamde dat het geen vliegtuig of helikopter geweest zou kunnen zijn. Misschien hebben meer mensen dit licht gezien.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x