UFO Database Archief

Haarlem 6 mei – Witte objecten boven centrum gefotografeerd

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hallo beste mensen van Niburu,

Aangezien ik meerdere foto’s heb, stuur ik inderdaad maar een mailtje, dat is gemakkelijker.
Ik wil eerst, voordat ik over gisteren begin, vertellen dat ik vorig jaar zomer (juni?) op een zomeravond laat naar de hemel keek. Dat was ook hier in Haarlem.

Heldere, volkomen onbewolkte hemel. Ik zie een lichtje bewegen. Wit. Eerst denk ik: vliegtuig…nee…te vreemde snelheid op die hoogte. Dan: ahhh, satelliet natuurlijk! Op het moment dat ik dit denk, versnelt het lichtje aanzienlijk. Gaat dan weer langzaam, dan weer snel. Toen was het uit mijn gezichtveld verdwenen. Mijn man was binnen, en ik vond het een beetje raar om te vertellen.

Ok, dan gisterenmiddag. In Haarlem centrum. Tijd: tussen 16:30 en 17:00. Ik weet dit niet exact meer, aangezien ik met beide dochters aan het winkelen was, en we op een gegeven moment besloten om boven bij V&D wat te gaan drinken. In dit half uur heeft het in ieder geval plaatsgevonden.

Het restaurant van deze V&D is op de 6e verdieping. We hadden een plekje bij het raam. Jullie kunnen zelf zien wat voor weer het was. Ik had zin om een paar foto’s te maken, want ik houd van het uitzicht.

Ik heb 4 foto’s gemaakt. Twee wat meer ingezoomd. De volgorde waarop ik ze naar jullie stuur, is ook de volgorde waarin ik ze gemaakt heb. Dat is ook belangrijk denk ik voor het “verloop” van de beweging ervan. Ik begon rechts te fotograferen, en bewoog de camera naar links.
Gisterenavond besloot ik de foto’s te uploaden, en zie opeens “witte bolletjes”. Omdat de foto’s op de camera natuurlijk veel kleiner zijn, zag ik ze toen niet. Nu, op groot formaat, wel!

Ok, brein en logica gaan aan het werk. Ballon? Dat leek mij een beetje te groot voor een ( verjaardags) ballon. Vliegtuig? Out of the question.

Toen dacht ik: Zat er soms wat op de lens, of op het raam? Maar het leek me dat het bolletje dan niet steeds op een andere plek kon zitten.

Andere opties had ik niet, en dacht toen aan een ufo.

En, ligt het nu aan mij, of is er op foto haarlem 4 (de laatste), nu nog een ander bolletje te zien? En wat is op diezelfde foto die grijze “veeg” die vanuit de aarde met een boogje bovenaan naar de bol lijkt te gaan?

De zon stond schuin achter de V&D op dat moment. Dat kun je ook aan de schaduw zien.Hij scheen dus NIET door de ruit. Ik ben me er heel goed van bewust dat ik deze foto’s door een raam heb genomen, en me dus misschien vreselijk vergis in wat ik meen te zien.
Maar de ramen waren schoon, en zo was ook de lens van de camera.

Nou, dit is het hele verhaal. Ik hoop dat ik duidelijk genoeg ben geweest. Wanneer jullie nog een vraag hebben, dan hoor ik het wel.

Heel goeie site trouwens. Ik had er al vaker met interesse op gekeken.

Vriendelijke groeten,
K.G.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x