Homepagina » UFO Database Archief » Hamburg (D) 29 juni – Groot knipperend geluidloos object

Hamburg (D) 29 juni – Groot knipperend geluidloos object

Gisternacht (29 juni 2010) had ik mijn camera op geladen om een filmpje te kunnen maken van de vreemde, in meerdere kleuren knipperende ster die al een tijd wordt waargenomen door mensen op de hele wereld. Zelf heb ik er al meerdere films en foto’s van gemaakt. Het was echter lang bewolkt hier in Hamburg, en om 2 uur ‘s nachts zag ik dat het was opgeklaard. Opgetogen liep ik het balkon op, klaar om te filmen, maar ipv de ster (die ik geheel niet zag), werd mijn aandacht getrokken door een snel vliegend object.

Het object vloog van west naar noord Hamburg, en het vloog vrij laag, ik denk op ongeveer 1 kilometer hoogte.

Het object knipperde met 2 lichten aan de linker en rechterkant in een gelijktijdig patroon. Het licht was heel fel, en wit van kleur. Ik schat het object op een lengte van ongeveer 50 meter, en een breedte van ongeveer 30 meter. Ik kon het ongeveer een 20 seconden waarnemen, voor het achter een huizenblok verdween.

Ik weet zeker dat het geen vliegtuig was, ik zit hier namelijk op 10 km van het vliegveld, en zie elke dag meerdere vliegtuigen overkomen, en ken hun knipper patronen. Ook maakte het object geen geluid, het was doodstil.

Na enige tijd, zag ik een ander object, van noord naar west vliegen. Dit object was fel oranje gekleurd, maar ik heb het niet kunnen filmen. De film zou ik graag ook opsturen, ik heb er geen foto’s van, indien ik het normaal kan uploaden. (ik weet namelijk niet hoeveel kb het is)

Met vriendelijke groet,
P.G.Vond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

edgar davids

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...