UFO Database Archief

Hamburg (D) 29 juni – Groot knipperend geluidloos object

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisternacht (29 juni 2010) had ik mijn camera op geladen om een filmpje te kunnen maken van de vreemde, in meerdere kleuren knipperende ster die al een tijd wordt waargenomen door mensen op de hele wereld. Zelf heb ik er al meerdere films en foto’s van gemaakt. Het was echter lang bewolkt hier in Hamburg, en om 2 uur ’s nachts zag ik dat het was opgeklaard. Opgetogen liep ik het balkon op, klaar om te filmen, maar ipv de ster (die ik geheel niet zag), werd mijn aandacht getrokken door een snel vliegend object.

Het object vloog van west naar noord Hamburg, en het vloog vrij laag, ik denk op ongeveer 1 kilometer hoogte.

Het object knipperde met 2 lichten aan de linker en rechterkant in een gelijktijdig patroon. Het licht was heel fel, en wit van kleur. Ik schat het object op een lengte van ongeveer 50 meter, en een breedte van ongeveer 30 meter. Ik kon het ongeveer een 20 seconden waarnemen, voor het achter een huizenblok verdween.

Ik weet zeker dat het geen vliegtuig was, ik zit hier namelijk op 10 km van het vliegveld, en zie elke dag meerdere vliegtuigen overkomen, en ken hun knipper patronen. Ook maakte het object geen geluid, het was doodstil.

Na enige tijd, zag ik een ander object, van noord naar west vliegen. Dit object was fel oranje gekleurd, maar ik heb het niet kunnen filmen. De film zou ik graag ook opsturen, ik heb er geen foto’s van, indien ik het normaal kan uploaden. (ik weet namelijk niet hoeveel kb het is)

Met vriendelijke groet,
P.G.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x