UFO Database Archief

Harderwijk 25 maart – Glinsterend laagvliegend bolvormig object

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: B.S.
Woonplaats: Harderwijk

Vanmiddag rond 13.35 uur zaten wij buiten van het heerlijke weer te genieten. Strak blauwe lucht met toch wel heel veel luchtverkeer.

Op bovenstaand tijdstip hoorden we boven ons hoofd het geluid van een klein sport-vliegtuigje, welke men hier overigens regelmatig over ziet komen. Zoals altijd kijk ik even wat voor een vliegtuigje het is. Het vloog precies boven mij van oost richting west. Ik kijk met mijn gezicht richting het westen.

Op dat moment zie ik recht voor mij een bolvormig object (vanuit het noorden (rechts) aankomen) vliegend richting het zuiden (links). Het heeft een flinke snelheid en is volkomen geruisloos (het komt in ieder geval niet boven het steeds zwakker wordende geluid van het sport-vliegtuigje uit) en in een strakke en rechte lijn. Het object is dus bolvorming en schittert in de zon (dus van metaal?). De grootte en de hoogte zijn moeilijk in te schatten. Ik vond het object niet zo heel groot en denk dat het ongeveer tussen de 300 en 500 meter hoog vloog. (Achteraf denk ik dat het bij lange na niet zo hoog kon zijn, ik denk meer aan ongeveer 150 tot 200 meter.)

Het was zeker geen ballon (er stond erg weinig wind) en ook was het geen vogel (zag geen ‘bewegende delen’). Ik zie het object snel kleiner worden en op een gegeven moment verlies ik het uit het oog.

Ik hoop dat jullie meer meldingen binnen hebben gekregen van over dit voorval, en hoor het graag van jullie als dat het geval is.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x