UFO Database Archief

Haren 22 april – 5 zigzaggende bollen

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 19:20 uur.
Weertype: Helder met af en toe een wolkje UFO kenmerken: Lichte witte bol, niet al te groot.
Beweging: Constante snelheid, heen en weer vliegen (omhoog en omlaag, voren en achteren) richting noorden.

Zonet, om 19:20 uur, keek ik uit het raam vanuit mijn kamer de lucht in en ik zag plotseling behoorlijk hoog ongeveer 5 bolletjes vliegen. Deze bolletjes vlogen op een constante snelheid richting het noorden terwijl ze als het ware aan het zigzaggen waren in de lucht (op en neer, heen en weer, van formatie veranderen). Dit allemaal vrij snel. Uiteindelijk verloor ik het zicht op 3 bolletjes want ze waren plotseling weg. Ik bleef de andere 2 volgen en zeg dat ook zij met elkaar ‘speelden’. Wat mij toen opviel was dat tot 2x toe ze plotseling dimden in licht, verdwenen en in een oogwenk heel wat meters verder weer opdoken op andere hoogte. Kort na de 2e keer dat ze dat deden waren ze ineens weg.

Ik heb dit waargenomen in Haren (prov. Groningen). Helder weer met een enkele wolk. Het leek bij lange na niet op een vliegtuig want op de manier zoals ze vlogen vliegt geen enkel vliegtuig hoe wendbaar die ook is, ook leek het volgens mij te laag voor vliegtuigen vliegen en maakte het geen enkel geluid.

Groeten,
E.B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x