UFO Database Archief

Harkstede 14 mei – Onconventionele objecten + vuurbal

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: L.V.
Woonplaats: Harkstede

Op 14 mei 2011 diverse objecten gezien op grote afstand. Eerst leek het een ster, later bewoog het snel op grote afstand door het luchtruim en bleef enige tijd stilhangen, helaas door de bewolking soms uit het oog verloren. Dit waren geen satellieten. Dit zag er echt anders uit, maar was te ver weg om vorm te zien. Dit was tussen +/- 22:00 tot 0:30 uur.

Op deze zelfde avond hebben we een vallende ster gezien.. ik vraag me af of het een vallende ster was. Het was een object wat met enorme snelheid naar beneden kwam…en duidelijk kon waarnemen dat het blijkbaar door de ozonlaag/atmosfeer heen kwam met een grote vuurmassa om zich heen… misschien gewoon een vallende ster hahaha, nog nooit zoiets gezien.

Ik weet uit ervaring dat het luchtruim druk is de laatste tijd… wat het precies is weet ik niet, het gevoel wat ik erbij heb is goed.

Trouwens mijn complimenten voor jullie site!

Vriendelijke groet
L.V.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x