UFO Database Archief

Harlingen 27 april – Onbekend object gefotografeerd

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geachte leden van Niburu,

Mijn naam is M.S. Ik woon in Harlingen, Friesland, ik heb een vriend die in een dorpje woont hier dichtbij.

Ik bezoek hem regelmatig, maar op een dag was hij niet thuis dus heb ik gewacht, maar het duurde nogal lang. Toen kwam ik op het idee om een stukje te gaan fietsen om een beetje de tijd te doden.

Toen ik op een gegeven moment tussen twee dorpjes fietsten, kreeg ik strek het gevoel dat ik foto’s moest maken, iets wat ik vrijwel nooit doe met mijn mobiele telefoon.

Ik kan mij heel goed herinneren dat er vrijwel niks in de lucht was te zien, dat was ook op de foto’s te zien, dacht ik.

Het was een mooie dag met vrijwel geen bewolking. Verder heb ik helemaal niet meer naar die foto’s omgekeken tot ik besloot om de foto’s via mijn telefoon op mijn pc tegaan zetten. En tot mijn grote verbazing is er toch iets heel duidelijks op een paar van de foto’s te zien. En ik ben heel benieuwd wat anderen er van vinden, dus bij deze als mensen een reactie willen delen met mij, geef ik bij deze mijn email adres: [email protected]


(Uitsnede 300% zoom)

Met vriendelijke groet,
M.S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x