Channelings

Harmonie, ervaar jij het, of niet? – Channeling 15-12-2022

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We zijn blij weer met je te spreken en we willen je graag even spreken over harmonie.

Harmonie, het is iets waar velen van jullie naar zoeken, maar niet lijken te kunnen vinden. Er lijkt altijd wel één of ander gedoe gaande te zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het kan in je huis zijn, dat harmonie nergens te vinden is. Het kan zijn in relaties met familieleden, collega’s, winkelmedewerkers, mensen die je aan de telefoon spreekt… het kan zijn in je contacten met wie dan ook, dat je het gevoel hebt dat er een duidelijk gebrek aan harmonie is.

Wat het is

harmonieWat is harmonie eigenlijk? Het is een toestand waarin mensen in eendracht samen zijn, waarin ze vrede ervaren, zich prettig voelen in elkaars aanwezigheid, waarin de algehele sfeer in een ruimte, binnen een groep, of zelfs in een stad of land, vredig, tevreden en gelukkig is.

Harmonie is één van de meest gewenste gevoelens, na gelukkig zijn. Zoveel mensen voelen dat ze meer harmonie in hun leven nodig hebben.

Hoe kun je dat dan bereiken? Wat kun je doen om meer harmonie te krijgen in je contacten met andere mensen, in de gedachten die je denkt, in hoe je je voelt in je dagelijks leven?

Waar harmonie begint

Het is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Het is eigenlijk vrij gemakkelijk en het begint met zelfliefde. Zoals we al vaak gezegd hebben, is zelfliefde een van de meest essentiële dingen die je moet hebben om je vredig te voelen en harmonie te ervaren.

Harmonie is een staat van zijn die van binnenuit begint.

Als je niet in harmonie bent met jezelf, zul je het nooit buiten je vinden. Wat we ook al vaak hebben uitgelegd, want er is geen buitenwereld, er is alleen jij, en je gevoelens, gedachten en emoties.

Dus als je er ver van verwijderd bent, geen harmonie in jezelf voelt, zul je die ook niet ervaren in de buitenwereld.

Dat is dus het belangrijkste doel voor je, om naar binnen te gaan, en die innerlijke vrede te vinden, en de harmonie die je zoekt.

Door je gedachten te trainen om te stoppen met oordelen, en te beginnen jezelf in alle opzichten te accepteren.

Zelfoordeel is dus ook iets dat je zult moeten loslaten, dan ben je op weg om harmonie te scheppen.

Wat te doen bij conflicten?

conflictenAls je merkt dat je een conflict hebt met iemand anders, over wat dan ook, dan moet je naar binnen keren.

Kijk niet naar de ander, weersta de neiging om hem of haar de schuld te gaan geven van wat het ook is dat je voelt of ervaart, en kijk gewoon binnenin jezelf.

En houd je mond, reageer niet zoals je gewoonlijk zou doen! Houd je mond, blijf stil, en het enige wat je doet is in gedachten zeggen: “Ik hou van je”, en zeg dat zowel tegen jezelf als tegen de ander.

Wees je er steeds van bewust dat die ander een reflectie is van wat er binnenin jou omgaat!

Vertraag gewoon, haal een paar keer diep adem, wees stil, en stuur liefde. Wat er ook aan de hand is, je zult ervaren dat in je binnenste de rust terugkeert.

Het vergt de eerste paar keren misschien wat oefening, maar zodra je die rust en kalmte in jezelf begint te ervaren als je niet reageert, maar je in plaats daarvan terugtrekt en naar binnen gaat, zul je het de volgende keer dat het gebeurt een stuk gemakkelijker hebben.

Jij hebt de macht om je gevoelens te veranderen

Wegblijven van oordeel, naar je eigen gevoelens kijken, en bespeuren dat jij de macht hebt om te veranderen hoe je je op dat moment voelt, zal je helpen harmonie in jezelf te creëren, en daardoor ook buiten jezelf, omdat het via andere mensen naar je teruggekaatst zal worden.

groep mensenVerwacht niet meteen wonderen, maar als je dit oefent, beloven we je dat je meer harmonie zult vinden in je dagelijks leven, in je relaties en in elke ontmoeting met andere mensen, waar je ook gaat.

We houden van je lief mens, en we steunen je altijd op je weg.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.6 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
1 jaar geleden

Ik ervaar alleen nog harmonie als ik met mijn honden in het bos loop, eerlijk gezegd..

Madelief
Madelief
1 jaar geleden

Liefde,vrede,harmonie is wat ik voor mij zie,het doden van vele mensen,zijn echt niet mijn wensen,maar we kunnen wel waar duisternis de heerser is een,lichtje laten branden,waar rook is ,is ook vuur,daarom vanaf deze plek,vrede liefde harmonie,voor wat er gebeurt en ik niet zie.

Leroy Smith
Leroy Smith
1 jaar geleden

Dankjewel ❤️

cobie1
cobie1
1 jaar geleden

Ik ben het eens met de harmonie in jezelf en zelfrespect..oordelen over een ander dat doe ik in het dagelijkse leven niet..zeg altijd daar is een hogere macht voor [de god van liefde]..maar mijn mond houden..dat doe ik dus niet..vooral als het om onrecht gaat..voorbeeld..liep in het winkelcentrum en zag 3 mannen ..voor hun liep een vrouw met wandelwagen en een peuter naast haar..die mannen waren gewoon op ruzie uit ..door het peutertje opzij te duwen reageerde de vrouw ..ik zag het geheel gebeuren…en schoot gelijk te hulp..de mannen keken mij aan en verdwenen…dit zit gewoon in mijn hele wezen…mijn oudste dochter zegt altijd dit word nog eens je dood…
Ga op de een of andere manier in trans en reageer..ik ben niet zo iemand die langs de kant toekijkt hoe iemand verdrinkt..ik spring in het water..ben nu 68 jaar
oma van 6 kleinkinderen 28/ 24/ 17/ 14/ 6 /10 maanden en vecht op mijn manier voor een TOEKOMST voor al onze kinderen en kleinkinderen…DUS STIL STAAN EN ME IN MIJZELF TERUG TREKKEN….NEE..dat gaat niet lukken

Back to top button