UFO Database Archief

Hattem 16 oktober – Twee felverlichte sterachtige objecten

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 16-10-2010, 19:57 uur.
Weertype: Zwakke noordenwind, helder.
UFO kenmerken: 2 fel verlichte sterachtigen die langzaam verplaatste richting NO en doofde naarmate ik ze volgde over een periode van een 30tal sec.

Ik ben 39 jaar, volg van kleins af aan al het sterren gebeuren maar niet als hobby. Ben bekend met satellieten/vallende sterren etc. die elke avond bij helder weer te zien zijn en ook langzaam doven ivm zonlicht/horizon.

Maar dit was anders, beide waren aanzienlijk groter dan satelieten, bewogen erg synchroon en traag en waren bij de eerste constatering erg fel.

Het hele gebeuren kwam onnatuurlijk over omdat je onbewust de sterrenhemel kent boven je eigen huis en een afwijking onmiddelijk opvalt.

Gelijk een YES gevoel hahaha… 1x eerder gehad toen ik een jaar of 12 was bij een snel zigzaggend felle ster die zich op grote hoogte onlogisch verplaatste.

Komen deze waarnemingen vaker voor?

Groeten,
H.B.

Aanvullende nagestuurde mail:

Ik heb net een melding gedaan bij jullie en kwam daardoor aan het neuzen op jullie site.
Terwijl ik het filmpje over manhatten zit te kijken (die waar de reporter naarbuiten loopt) roepen mijn vrouw en 2 kinderen erg verbaasd..Dat hebben wij vanmiddag ook gezien!!!!
Mijn vrouw dacht aan een ballon of iets dergelijks maar dat moet onmogelijk zijn gezien de harde wind.

Mijn dochter wil het graag beschrijven. groet Henry.

Hoi, ik ben S. en ik ben 11 jaar.

Mijn moeder zag het “ding” het eerst, zij liet het aan ons zien en we dachten er alle 3 over dat het een ballon was. Het was niet echt rond maar ook niet erg van die vorm afgeleidt, het was wit met een grote zwarte vlek aan de linkerkant en rechtsonder een kleine zwarte vlek, net zoals in het filmpje wat mijn vader zat te kijken.

Het ding was erg hoog maar erg goed zichtbaar. Onder de melding die mijn vader schreef ontdekte mijn moeder en ik dat er ’s middags veel wind stond en dat terwijl dat “ding” zich heel traag bewoog. Na het zien van de video besefte mijn moeder en ik dat we precies hetzelfde hadden gezien. Ik hoop heel erg dat jullie wat met mijn beschrijvingen kunnen.

Groetjes,
S.B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x