UFO Database Archief

Hedel 28 april – Driehoekig object met rode lampen

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: Woensdag 28 april 2010, 22.15 uur
Weer: Droog.
UFO kenmerk: In eerste instantie dacht ik (39 jaar) dat het een UFO ballon was. Dit dacht ik omdat het een rode bol was die zich langzaam verplaatste.

Nadat ik mijn Pa (73 Jaar) er bij had geroepen om ook te komen kijken, ontdekte hij dat er een lichtgroen lampje knipperde.

Inmiddels verplaatste het object zich sneller en kwam onze kant op. Het maakte een zacht zoemend geluid dat je bijna niet kon horen. Het object had een driehoekige vorm. En de rode bol bleken drie lampen te zijn die zich onder de UFO bevonden. Het verplaatste zich van Den Bosch richting Zaltbommel.

Er moeten meer mensen zijn geweest die dit gezien moeten hebben. Omdat het object laag vloog en nogal opviel door het rode licht.

Zo wel mijn pa als ik zijn van mening dat het geen vliegtuig of helikopter was. Als er meer mensen zijn die dit hebben gezien of hebben gemeld dan zou ik dat graag willen horen.

S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teun
Teun
6 jaren geleden

Ik heb dit ook gezien met 6 rode lampen eronder was heel raar vloog 15 of 20 meter boven ons en maakt geen geluid.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x