UFO Database Archief

Heemskerk 16 mei – Witte lichtbol

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: Anoniem
Plaats: Heemskerk

Op woensdag 16 mei 2012 ging mijn wekker om 04:00 uur. Ik ging naar beneden tot ik uit mijn zolderraam keek en een witte lichtbol zag bewegen. Hij verdween 2 seconden en later kwam ie weer 10 sec terug. etc. etc. en heel onregelmatig. Vanuit mijn zolderraam kijk je naar het westen richting de Noordzee. Het object is waargenomen boven de duinen.

Ik woon hier nou al zo'n 10 jaar en heb nog nooit zoiets gezien vanuit mijn zolderraam. Ik was nog te slaperig om bij mezelf te denken van 'laat ik dit nou filmen', daarom heb ik een foto gemaakt waar het nog licht is en rood omcirkelt waar ik het object zag bewegen. Op de foto zie je als je goed kijkt wel een antenne maar deze geeft nooit licht of iets dergelijks.

(Die nacht had ik een droom dat in mijn ogen een meisje was en die zei iets dat ik iets positiefs deed. En ik werd eerder wakker die nacht met een bloedneus en later begon de andere kant van mijn neus te bloeden. (Al heb ik wel getwijfeld om dit laatste stukje te posten.)
Dat heb ik nog nooit gehad.)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x