Homepagina » UFO Database Archief » Heemskerk 16 mei – Witte lichtbol

Heemskerk 16 mei – Witte lichtbol

Naam: Anoniem
Plaats: Heemskerk

Op woensdag 16 mei 2012 ging mijn wekker om 04:00 uur. Ik ging naar beneden tot ik uit mijn zolderraam keek en een witte lichtbol zag bewegen. Hij verdween 2 seconden en later kwam ie weer 10 sec terug. etc. etc. en heel onregelmatig. Vanuit mijn zolderraam kijk je naar het westen richting de Noordzee. Het object is waargenomen boven de duinen.

Ik woon hier nou al zo'n 10 jaar en heb nog nooit zoiets gezien vanuit mijn zolderraam. Ik was nog te slaperig om bij mezelf te denken van 'laat ik dit nou filmen', daarom heb ik een foto gemaakt waar het nog licht is en rood omcirkelt waar ik het object zag bewegen. Op de foto zie je als je goed kijkt wel een antenne maar deze geeft nooit licht of iets dergelijks.

(Die nacht had ik een droom dat in mijn ogen een meisje was en die zei iets dat ik iets positiefs deed. En ik werd eerder wakker die nacht met een bloedneus en later begon de andere kant van mijn neus te bloeden. (Al heb ik wel getwijfeld om dit laatste stukje te posten.)
Dat heb ik nog nooit gehad.)Vind je dit artikel waardevol? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

zwarten

Meer blanken dan zwarten gedood door politie in 2019 (en meer onwelgevallige cijfers)

Wie graag wil weten wat er precies ...

slavernij

Meer blanke dan zwarte slaven: Hoe de geschiedenis van de slavernij is verdraaid

Tijdens de Black Lives Matter-demonstratie op de ...