Homepagina » UFO Database Archief » Heenweg 30 januari – Vreemd licht en gierend ritmisch geluid

Heenweg 30 januari – Vreemd licht en gierend ritmisch geluid

Hallo,

Gisteren (zaterdag rond 19.45 uur) hebben wij een raar fenomeen meegemaakt. Wij reden in de auto op de dijk van Hoek van Holland naar Maasland ter hoogte van het dorpje Heenweg.

Mijn dochter zei dat er een vreemd geluid uit de achterkant van de auto kwam. Wij hebben de radio uitgezet en hoorden een gierend ritmisch geluid. Ik dacht, ondanks dat het geluid ongewoon hard was, dat er een lager kapot was en dat er maandag een bezoek aan de garage gebracht zou moeten worden.

Mijn vrouw, die reed, vroeg of ze moest stoppen. Rij maar door, zei ik. Toen ik weer voor me keek, zag ik een golvend licht in de lucht, te vergelijken met licht dat op kabbelend water weerkaatst. (het licht golfde in de lucht zoals golvend water).

Plotseling was het licht verdwenen. Tegelijk was ook het vreemde geluid verdwenen. Mijn vrouw heeft het golvende licht ook gezien, en we waren er beide verbaasd over.

Achteraf denkend over het voorval vragen wij ons nu af wat het geweest kan zijn. Hoewel er kassen aan weerszijde van deze dijk staan, waar vaak licht aanstaat dat de lucht verlicht, brandde er in de omringende kassen geen licht en was dit een heel ander licht dan gebruikelijk.

Zijn er bij jullie meer van dit soort meldingen binnengekomen?

Met vriendelijke groet,
H.v.D.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gertina vijfschaft
gertina vijfschaft
7 jaren geleden

16 augustus 2014, golvend licht,ging in elkaar en uit elkaar en draaide in een soort v draaikolk,was boven onze flat,beetje eng ook wel,daar vlakbij groot licht wat daarop af ging en weer ervandaan.Mijn vriend ging voor de gein met felle zaklamp op dat heen en weer gaand object schijnen…blijft tie stilstaan! Paar keer gedaan!We hadden het niet meer

x

Check Also

2g

Partijen spreken zich uit tegen omstreden 2G-systeem: ‘Niet uitstellen, maar gewoon intrekken die wet!’

Het kabinet gaat voorlopig niet door met ...

virus

Ministerie erkent: virus kreeg status A omdat dit nodig is voor opleggen van maatregelen, niet vanwege gevaar

Recentelijk stuurde Forum voor Democratie het ministerie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

1
0
We lezen graag je reactie!x