UFO Database Archief

Heenweg 30 januari – Vreemd licht en gierend ritmisch geluid

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hallo,

Gisteren (zaterdag rond 19.45 uur) hebben wij een raar fenomeen meegemaakt. Wij reden in de auto op de dijk van Hoek van Holland naar Maasland ter hoogte van het dorpje Heenweg.

Mijn dochter zei dat er een vreemd geluid uit de achterkant van de auto kwam. Wij hebben de radio uitgezet en hoorden een gierend ritmisch geluid. Ik dacht, ondanks dat het geluid ongewoon hard was, dat er een lager kapot was en dat er maandag een bezoek aan de garage gebracht zou moeten worden.

Mijn vrouw, die reed, vroeg of ze moest stoppen. Rij maar door, zei ik. Toen ik weer voor me keek, zag ik een golvend licht in de lucht, te vergelijken met licht dat op kabbelend water weerkaatst. (het licht golfde in de lucht zoals golvend water).

Plotseling was het licht verdwenen. Tegelijk was ook het vreemde geluid verdwenen. Mijn vrouw heeft het golvende licht ook gezien, en we waren er beide verbaasd over.

Achteraf denkend over het voorval vragen wij ons nu af wat het geweest kan zijn. Hoewel er kassen aan weerszijde van deze dijk staan, waar vaak licht aanstaat dat de lucht verlicht, brandde er in de omringende kassen geen licht en was dit een heel ander licht dan gebruikelijk.

Zijn er bij jullie meer van dit soort meldingen binnengekomen?

Met vriendelijke groet,
H.v.D.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gertina vijfschaft
gertina vijfschaft
7 jaren geleden

16 augustus 2014, golvend licht,ging in elkaar en uit elkaar en draaide in een soort v draaikolk,was boven onze flat,beetje eng ook wel,daar vlakbij groot licht wat daarop af ging en weer ervandaan.Mijn vriend ging voor de gein met felle zaklamp op dat heen en weer gaand object schijnen…blijft tie stilstaan! Paar keer gedaan!We hadden het niet meer

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x