Homepagina » UFO Database Archief » Heerenveen 19 april – Fel lichtgevend object maakt onconventionele manoeuvres

Heerenveen 19 april – Fel lichtgevend object maakt onconventionele manoeuvres

Naam: K.H.
Woonplaats: Zwaagwesteinde

Bij het naar de auto lopen, zagen mijn vrouw en ik, vanuit het centrum van Heerenveen een vrij fel licht in de avondhemel, dat in eerste instantie leek op een planeet. Tot onze verbazing schoot ‘de planeet’ vrij snel naar het Noorden, bleef vervolgens stil hangen in de lucht, bewoog weer heen en weer, alsof er iets werd gezocht.

Na ca. 4 minuten verdween het voorwerp in westelijke richting met hoge snelheid. De kleur van het licht was geel/wit. Het licht zelf was nogal groot. Het was overduidelijk geen vliegtuig, vanwege het ontbreken van de normale belichting en het stilhangen in de lucht.

Navraag bij de luchtmachtbasis in Leeuwarden leverde tot nog toe niets op. Geen helikopter oid. Helaas heb ik geen foto of filmpje kunnen maken vanwege het vele licht in het centrum van Heerenveen. Datum 19 april 2011, ’s avonds 10 over 11. Het voorwerp leek boven Joure te hangen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

meisje

Tragedie: 10-jarig meisje krijgt 12 uur na Pfizer-vaccin hartstilstand, prikken stilgelegd

Een 10-jarig meisje uit de Braziliaanse deelstaat ...

kuipers

Kuipers: testuitslagen en productiedetails coronavaccins zijn ‘niet met een breder publiek te delen’

Forum voor Democratie heeft Kamervragen gesteld over ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x