UFO Database Archief

Heerenveen 25 maart – Fel oplichtend object

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: C.
Woonplaats: Heerenveen

Heerenveen 25-03-2011 23 uur. Bijna geen wind. Heldere nacht zonder bewolking.
Ik wil hierbij graag een melding doen van een onbekend object, en de beleving die ik hier persoonlijk mee heb gehad.

Vrijdagavond 25 maart jl. hielden wij ’s avonds de verjaardag van mijn partner. Omdat wij niet willen dat er in huis gerookt word, stonden wij rond 23 uur met 7 mensen achter huis. Ineens werd ik getrokken door een nieuwsgierig gevoel, die maakte dat ik een halve slag draaide en omhoog keek. Daar zag ik uit het zuidwesten een licht komen die een constante snelheid had. Het was een heldere nacht waar veel sterren te zien waren. Maar dit licht was zeker net zo helder maar duidelijk geen ster. Het pulseerde ook niet. En verder waren er geen meerdere of gekleurde lichten, zoals je van een vliegtuig kunt verwachten. Ook totaal geen geluid. Terwijl ik hiernaar keek en even stil viel, volgden de mensen om mij heen mij door ook omhoog te kijken. Iedereen viel stil. Twijfelend begon ik in mijn hoofd een verklaring te zoeken en mij af te vragen of dit geen satelliet kon zijn. Op dat zelfde moment stond dit licht ineens helemaal stil in de lucht. Recht boven mijn huis. Geen vertraging of een afremmend beeld, nee, ineens stil. Dit bleef ongeveer 5 tot 10 seconden staan en ineens werd dit licht heel sterk. Het was niet een straal, maar het licht wat je al zag werd zeer scherp. Zo scherp dat je de neiging kreeg om met je ogen te knijpen. Ook dit hield ongeveer 5 à 10 seconden aan. Daarna kreeg het felle scherpe licht de originele felheid en vloog zonder start snelheid, in dezelfde snelheid als dat het kwam ook weer verder naar het noordoosten. Ingeschat vloog dit licht op de hoogte van een F-16 maar dan twee keer zo snel. Ik zelf kreeg op dit moment even een emotioneel overweldigend gevoel van warmte. Ook mijn oudste dochter heeft dit opgepikt. Toch heb ik mij enorm verbaasd dat de mensen om mij heen het gezien hebben, stil waren en daarna zo weer het gesprek voortzetten. Niemand verder heeft iets gezegd. Alsof het niet gebeurd was. Alsof je dit iedere dag zou kunnen tegenkomen en niets bijzonders was. Mijn dochter en ik hebben dit als zeer bijzonder ervaren en helemaal het gevoel wat wij erbij kregen. Nog als ik er aan denk word ik er heel blij van. Maar dit is dus zeker niet voor iedereen een zelfde ervaring.

Als ik horizontaal zou moeten zeggen waar het weg kwam dan zou ik de route geven van Noordoost polder, over Friesland, Heerenveen, Smallingerland, enz. Ik heb nog de neiging gehad om naar binnen te gaan en mijn camera te pakken. Maar ik had al het gevoel dat daar geen tijd voor was. Eigenlijk stond ik genageld aan de grond door het gevoel wat ik kreeg. Gelukkig heb ik het niet gedaan, want dan had ik dit moeten missen. Daar ging het allemaal te snel voor.

En nog heb ik twee dagen nodig gehad om jullie toch dit verhaal toe te sturen. Ik heb momenten dan speel ik in mijn hoofd alles terug. Om maar te beseffen dat dit echt gebeurd is. Maar ik ben tot het besef gekomen dat wat iemand er ook van vind, dit moet ik vertellen en delen met mensen die dit wel willen horen of lezen. Dus hierbij mijn verhaal.

Het is niet het enige in mijn leven wat ik waargenomen heb, maar wel was dit het enige moment dat ik zo’n onbeschrijfelijk gevoel erbij kreeg. Het is niet woordelijk, laat staan met een pen te beschrijven. Maar ik hoop dat veel mensen dit nog eens mogen voelen. Ik zou het bijna hemels willen noemen. En toch ben ik en blijf ik een nuchtere Fries.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x