UFO Database Archief

Heerenveen 3 november – Meerdere waarnemingen 2009

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
3 November, 23.17 uur, bewolkt, twee ufo’s, twee naast elkaar constant brandende witte lichten (lampen) Langzaam.
 
Sinds een maand of 7 geleden heb ik mij voorgenomen om meer in de lucht te kijken. Dus zowel in de auto als met de hond uitlaten, zowel overdag als ’s nachts kijk ik omhoog. In deze 7 maanden heb ik al 3 keer een ufo gezien.
 
De eerste keer was 4 maanden terug toen ik vanuit Leeuwarden de eerste afslag van Heerenveen nam. Daar hing hij, heel laag boven het industrieterein. Stil hangend. Het was toen vroeg in de avond om een uur of 7 en het was nog licht. Het gekke was dat alleen ik er oog voor had. Ongelovelijk, want hij was duidelijk te zien. Daarna ben ik datum en tijd bij gaan houden.
 
De tweede keer was op 11 juli om een uur of 11 ’s avonds. Ook toen was het nog vrij licht buiten. Ik stond buiten in de achtertuin van mijn dochter in Heerenveen toen er van oost naar zuid een heel helder constant licht verscheen en zo over heerenveen scheerde. Die zag wel iedereen en het werd even stil. We stonden daar met 8 mensen maar iedereen zocht daarna een verklaring. Ik was de enige die er de naam ufo aan gaf. De rest deed het af met een satelliet. Maar daar ging hij toch echt iets te snel voor dacht ik.
 
Nu dus weer. De derde keer. Gisteren. Ik laat mijn hond op het hoekje van de straat uit en zie voor mij twee ufo’s die allebei twee heldere constante lampen droegen. De een hing stil, ongeveer op de hoogte van het centrum, en de andere kwam heel langzaam naar hem toe. Alsof ze met elkaar aan het overleggen waren. Het leek een soort begroeting. Ze hingen daar echt heel dicht naast elkaar. Daarna bleven ze samen ongeveer 4 minuten hangen op de zelfde plaats en gingen los van elkaar ook weer weg. Ze vlogen allebij een andere kant op. Je hoorde niets en toch was het heel stil buiten. Ook deze twee ufo’s waren heel dicht bij de grond, net als die op het industieterrein.
 
Dus in 7 maanden tijd 3 waarnemingen en alle 3 in heerenveen. Ik heb nu besloten om waar ik ook heen ga mijn camera mee te nemen. Daar kan ik ook mee filmen dus wens me geluk! En vroeg of laat gaat het me lukken om er opnames van te maken.
 
Groeten, C.
Heerenveen.
 
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m1ghtym1ck
m1ghtym1ck
12 jaren geleden

Wow

Wow, dat zijn heel wat 🙂
Ik heb mezelf ook voorgenomen om wat meer in de lucht te kijken sinds ik laatst weer een ufo heb gezien.
Ik wens je succes C

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x