Homepagina » UFO Database Archief » Heerenveen 3 november – Meerdere waarnemingen 2009

Heerenveen 3 november – Meerdere waarnemingen 2009

3 November, 23.17 uur, bewolkt, twee ufo’s, twee naast elkaar constant brandende witte lichten (lampen) Langzaam.
 
Sinds een maand of 7 geleden heb ik mij voorgenomen om meer in de lucht te kijken. Dus zowel in de auto als met de hond uitlaten, zowel overdag als ‘s nachts kijk ik omhoog. In deze 7 maanden heb ik al 3 keer een ufo gezien.
 
De eerste keer was 4 maanden terug toen ik vanuit Leeuwarden de eerste afslag van Heerenveen nam. Daar hing hij, heel laag boven het industrieterein. Stil hangend. Het was toen vroeg in de avond om een uur of 7 en het was nog licht. Het gekke was dat alleen ik er oog voor had. Ongelovelijk, want hij was duidelijk te zien. Daarna ben ik datum en tijd bij gaan houden.
 
De tweede keer was op 11 juli om een uur of 11 ‘s avonds. Ook toen was het nog vrij licht buiten. Ik stond buiten in de achtertuin van mijn dochter in Heerenveen toen er van oost naar zuid een heel helder constant licht verscheen en zo over heerenveen scheerde. Die zag wel iedereen en het werd even stil. We stonden daar met 8 mensen maar iedereen zocht daarna een verklaring. Ik was de enige die er de naam ufo aan gaf. De rest deed het af met een satelliet. Maar daar ging hij toch echt iets te snel voor dacht ik.
 
Nu dus weer. De derde keer. Gisteren. Ik laat mijn hond op het hoekje van de straat uit en zie voor mij twee ufo’s die allebei twee heldere constante lampen droegen. De een hing stil, ongeveer op de hoogte van het centrum, en de andere kwam heel langzaam naar hem toe. Alsof ze met elkaar aan het overleggen waren. Het leek een soort begroeting. Ze hingen daar echt heel dicht naast elkaar. Daarna bleven ze samen ongeveer 4 minuten hangen op de zelfde plaats en gingen los van elkaar ook weer weg. Ze vlogen allebij een andere kant op. Je hoorde niets en toch was het heel stil buiten. Ook deze twee ufo’s waren heel dicht bij de grond, net als die op het industieterrein.
 
Dus in 7 maanden tijd 3 waarnemingen en alle 3 in heerenveen. Ik heb nu besloten om waar ik ook heen ga mijn camera mee te nemen. Daar kan ik ook mee filmen dus wens me geluk! En vroeg of laat gaat het me lukken om er opnames van te maken.
 
Groeten, C.
Heerenveen.
 
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • m1ghtym1ck schreef:

  Wow

  Wow, dat zijn heel wat 🙂
  Ik heb mezelf ook voorgenomen om wat meer in de lucht te kijken sinds ik laatst weer een ufo heb gezien.
  Ik wens je succes C

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  kamerlid

  Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’

  Statistisch gezien is de coronacrisis voorbij, zei ...

  lange frans

  Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

  In de podcast van Lange Frans is ...

  >